-
Sondy Lambda M62B35tu
Witam kolegów! Szukam szukam i znaleźć nie mogę :( Chodzi mi o sondy w m62b35tu.. Na realoem to w ogóle pokazuje tylko i wyłącznie po zdjęciach tłumiki z dwoma katalizatorami i dwoma sondami.. A u mnie są 4 sondy i 4 katy.. Potrzebuje informacji i ich symbolach żeby zamówić a nie mam dostępu do kanału jak narazię żeby zerknąć. Pomoże ktoś?
-
Ale które chcesz zamówić ? 4 sztuki czy dwie np 2 przednie i dwie tylne ? tzw przed katami i za katami ? te przed katem kosztuja 270PLN za sztukę a za katem coś w granicach 290PLN podajże sprawdź np na www.*****************
-
Siema, sonda przed 11781247406, sonda za 11781742051
-
Siema! Potrzebuje prawdopodobnie dwie przed i jedną za! Czy jesteś pewien co do ich numerów? Znalazłem na realoem takie same numery jak ty ale pewny nie jestem.. A masz może numery z boscha ?
-
Wejdź na stronę bosch, ściągnij katalog pdf i dobierz odpowiednią sondę uniwersalną (zamiast wtyczki do danego modelu auta danego producenta ma szczelny zestaw połączeniowy). Mam takie 4 szt już ze 4 lata i sprawują się idealnie. Kosztują chyba połowę tego co zamiennik bosch z wtyczka i 1/4 oryginału w aso... z tego co pamiętam, a trochę czasu już minęło :-P
-
Zapytaj w ASO jak nie jesteś pewny, ja jestem pewny. Skoro są 2 różne typy to nie rozumiem jak można zastosować uniwersalne.
-
Uniwersalnych jest 4-5 typów.
-
Koledzy a czy ktoś zna kolejność ? Która gdzie powinna być podpięta? Bo mam wrażenie że po wymianie skrzyni zostały zamienione...