-
nie działa lewy xenon
Padł mi dzisiaj xenon w lewej lampie,myślałem ze to żarnik wiec zakupiłem takowy ale dalej nie dziala,zamieniłem z prawa strona i tam działa i żarnik i ten przetwornik za żarnikiem.Podpiąłem cdifa i wyszło ze usterka w obwodzie żarnika,czy mozliwe ze padł ten moduł pod lampą?
-
Miałem to samo po wyjęciu i włożeniu lamp, tylko wywaliło dodatkowo błąd skrętnych reflektorów. Nie działał lewy xenon. Kupiłem nowe żarniki D1S i dalej lewy nie działał. Na kompie nie udało mi się połączyć z modułem świateł, odłączyłem na całą noc minusa i plusa od akumulatora, rano podłączyłem, odpaliłem samochód, włączyłem światła i było po problemie, jakiś sterownik się zresetował. Jak nie, to obstawiam przetwornicę do wymiany.
-
ja raczej stawiam na przetwornice,bo starter i żarnik podmieniłem bo podmieniłem z prawej lampy i tez nie działa,przetwornice można wymienić bez żadnych kodowań czy trzeba cos grzebać?ja z modułem normalnie sie łacze ale w parametrach widze brak połączenia z żarnikiem a w prawym jest ze jest ok