-
sportowe zawieszenie
szukam zawieszenia do mojego bmw musi byc strasznie sztywne bo wykonam probe 20 cali wsadzic w nadkola jestem gotowy do wycinania nadkoli nawet ale pytam czy jest sens. Wszystkie etapy prac oraz zdjecia opisze i pokaze, prosze wtedy o propozycje i porady.
-
Jakbyś trochę poczytał forum to byś zauważył, że nie zrobisz cudu wstawiając 20cali :D
Kilka autek jeździ na 20-tkach i z tego co wiem to nie jest potrzebne jakieś super twarde zawieszenie.Najpierw wstaw fele dopiero kombinuj z zawiechą.
-
fele mam chodzi mi o to ze kola maja schowac sie w nadkola czesc ma byc zakryta nadkolem jak w starych cytrynach ma byc nisko nie onizenie plastikami i wloknem
-
przyznam szczerze ze E32 na 20" nie widzialem...
chcesz taki zestaw zawiechy ? chyba gwint bedzie dobry, ile masz kasy na to? bedzie latwiej
-
nie wiem moge miec tyle ile trzeba to nie problem
-
kwestia czy to sie da tak jak chce to zrobic kupilem juz nowe oczka do przodu tyl na diodach kirunki cler malowanie na lato zostawie bedzie czarny mat i biale felgi tez mat co wy na to
-
zestaw gwintu do e32 to koszt okolo 1000 euro
-
-
-
napisalem do Sebka czekam na odpowiedz. jak by wyszedl moj plan to auto mialo by styl widzialem wiele innych aut tak zrobionych pelen szacunek dla konstruktorow... pozdro