-
E65 - ogloszenie z UK
Prawdopodobnie w czwartek jadę oglądać ta 7.
http://www.autotrader.co.uk/classifi.../bmw?logcode=p
Czy ktoś mógłby rzucić okiem i ocenić jej stan ? Oczywiście jako ze żaden ze mnie mechanik na bank przejadę się z nią na warsztat w celu sprawdzenia. Kazda rada jest cenna.
p.s. jako ze nie chce zaśmiecać forum zapytam tutaj. Polecacie jakiś ogarnięty serwis w Polsce z przystępnymi cenami do zrobienia serwisu/napraw etc w takiej świeżo kupionej 7 ? Najlepiej +-150 km od trasy Swiecko/Świebodzin/Poznań/Łódź/Warszawa/Bialystok
-
Ładne autko ale golas i to taki dość uciążliwy
Nie wiem czy widzisz brak siedzeń łamanych - bardzo duży minus oraz brak wentylacji i masażu - o ile masaż nie jest niezbędny wentylacja już tak
Widać też czerwone auto na BC - sprawdź o co kaman
Wizualnie OK ale wyposażeniowo bieda - oczywiście jak dla mnie
CO do warsztatu to myślę że w każdym z miast podanych przez Ciebie znajdzie się choć 1 ogarnięty specjalista od BMW
-
oho ktos mi juz mnie uprzedzil ;/
-
-
Oba jeszcze gorsze golasy, bo nawet grzania siedzeń nie maja
Szukasz takiego auta czy tylko taki macie tam wybór?
Nie wiem czy zwracasz na to uwagę ale wybierasz i pokazujesz bardzo słabo wyposażone egzemplarze - wiem że w UK o wypas ciężko ale chyba warto poszukać bo to co pokazujesz to BIEDA masakryczna
-
Własnie ciężko ciężko znaleźć coś konkretnego ;/ Tym bardziej ze mam wymogi od banku czyli 9 lat i do 100k mil.
Mam swoj limit do 8500£. Na chwile obecna jedyne dobrze wyposażone egzemplarze miały tragiczne szare wnętrze którego zwyczajnie nie przeżyje. Fakt ze kupowanie gołej 7 mija się z celem
-
No mija się bo bardzo CIĘŻKO będzie Ci ją potem sprzedać czy to w UK czy nawet do PL na części bo zwyczajnie nie będzie co z niej wyjąć
Dlatego zwracam Ci uwagę jak to wygląda, z dokładaniem później gadżetów też kolorowo nie jest bo i ceny wysokie i trzeba ogarniać tematy no i o dostępność ciężko dlatego zdecydowanie lepiej kupić już wypas niż go potem kompletować
Mam nadzieje że uda Ci się zajść coś choć troszkę lepiej wyposażonego np z wentylacja,grzaniem i łamanymi siedzeniami i ewentualnie grzaną kierownica bo są to rzeczy bardzo przydatne na co dzień i tak na prawdę żadne rarytasy a wręcz obowiązek w aucie klasy 7er
-
Zgadzam się w pełni. Jedynie co czas mnie nagli i mam stresy :)
-
Tutaj oczywiście możesz napisać czego oczekujesz, jaki ma być mniej więcej ten samochód którego szukasz.
Ale przed tym zapoznaj sie z tematem który stworzył Olejuś - tam naprawdę dużo sie dowiesz po czym rozpoznać co mniej więcej posiadamy na pokładzie.
-
Ja tam miałem golasa strasznego.
Wszyscy sie ze mnie smaili że bida wersja.
Ale sprzedałem pierwszemu kupującemu :) :)
FAKT że kilka lat temu :p