-
Cześć, Damian.
Witam wszystkich, od dłuższego czasu kocham się w siódemkach jak w żadnym innym samochodzie dlatego postanowiłem założyć konto na forum dedykowanym właśnie jemu. Ze stażu siódemkowego E32 750i ojca, a planowana jest E38:RpS_wub:.
Na obecną chwilę lat osiemnaście, województwo Opolskie. Myślę że dobrze będzie nam się dyskutowało. :)
-
W I T A M :cool:
no w młodym wieku podejmujesz słuszną decyzje - gratki :)
chwal się gablota ojca i powiedz w jakie 7er celujesz,motor,kolor,wypas itd itp
-
750'tka była dość dawno, była okazja kupić ją od osoby na której siedział komornik - z chęcią sprzedała ją za grosze, nawet stu tysięcy bodajże nie miała przejechane. Nabyta za 20 tysięcy, sprzedana po roku użytkowania za 30. Także deal ładny. :D
Strasznie podobają mi się "L"ki, koniecznie benzyna musi być, podobnie jak V8. Najbardziej chyba widzi mi się 735iL, ale na obecną chwilę dorabiam i czekam na wakacje żeby powiększyć mój budżet. Dzisiaj gadałem z dealerem w sprawie tej: http://otomoto.pl/bmw-735-3-5b-dudki...C35174483.html
Ale o nią zapytam już w osobnym temacie, bo jestem świeżakiem w temacie E38, dlatego wolę spytać osoby które obcują z nią na co dzień. :)