Dare LM 20 cali - opinia po zakupie
Witam. Po rozmowach ze sprzedajacym felg dare na allegro zdecydowalem sie na zakup dare lm 20 cali do swojej e38.
Jesli ktos sie zastanawia lub nie jest pewny a slyszal rozne opinie to ten temat napewno mu pomoze w zakupie...
Darki zamowione mailowo od Kolegi z angli. Kontakt telefoniczny jak i mailowy przed zakupem rewelacyjny. W poniedzialek wysylka we wtorek kurier przywiozl paczki.
Felgi doskonale opakowane i zabezpieczone. Oslona na ranty i na cala felge plus typowe opakowanie. Kazda w osobnym kartonie oczywiscie.
Po rozpakowaniu sie nie rozczarowalem. Bardzo ladne ranty. Powloka lakiernicza elegancka.
Ubralem opony i na autko. Jako ze juz dluzszy czas myslalem o zakupie tych felg to mialem podjarke nie mala. Na aucie wygladaja rewelacyjnie. Oczywiscie to moje zdanie ale efekt jaki chcialem uzyskac uzyskalem :) 20 cali idealnie pasuje wielkoscia do e38 . Felgi podkreslaja sylwetke auta i pasuja do epoki.
Cena wyjsciowa felg 3400zl. Ale brutto. Jako ze mam firme i nip unijny to zakupilem je w cenie netto i jeszcze minus rabat co dalo nam do zaplacenia kurierowi ok 2600zl.
Wysylka pobraniowa 0zl. Faktura ladnie zapakowana do jednej z felg. Dekielki gratis.
Reasumujac za stosunkowo niewielkie pieniadze mamy solidnie wygladajace felgi niczym nie przypominajace jakosciowo tanie podroby.
Felgi sa lekkie ale ja nie mam powodow zeby nie wiezyc sprzedajacemu w to ze sa wytrzymale.
Przejchalem trase ok 1200km i jest gicior. Zobaczymy dalej ale jestem dobrej mysli.
Polecam kazdemu kto sie zastanawia.
jutro na trasie gdzies umyje furke i wkleje fotki.
pozdrawiam.