-
1 załącznik(ów)
Skradziono 7er e65
Witam,
W nocy z 10 na 11 lutego skradziono BMW 7er e65 ze zdjęć powyżej!
Cechy charakterystyczne:
Głęboko czarne felgi M-Power,
Całość obniżona,
3.0D z zmodzone na prawie 300KM, co słychać i można zauważyć,
Naklejki przed drzwiami "chromfelgen" w kształcie herbu,
Oświetlenie biały LED, wszędzie,
Mocne i białe podświetlanie tablicy <SHL II 9>
Czarne nerki.
Z fabryki wyszła tak:
WBAHM21080DS68267
Wyposażenie wewnętrzne - pełne, czarne z wszechobecnymi LED'ami białymi zimnymi.
Skradziona w miejscowości Suhl, o 5 widziana bez tablic w Oberhof i później na autostradzie w kierunku Polski, prawdopodobnie przez Erfurt, Drezden Gorlitz, Zgorzelec i zapewne na Wrocław.
Bardzo proszę o udostępnianie i zainteresowanie, obserwowanie allegro i giełd samochodowych/ z częściami.
W samochodzie były dokumenty, łącznie z Briefem dużym, więc proszę zwracać uwagę podczas kupna... kto wie...
Nagroda za znalezienie dziupli/samochodu około 1000Euro.
http://motokiller.pl/uimages/service...jpg?1423685443
Załącznik 7505
-
Co się dzieje! Ja też ostatnio miałem podobny problem. Mieszkam 70km od granicy Polski...
-
No jakaś maskara -.-
Przy okazji (prawdopodobnie Ci sami frajerzy) okradli kolejny salon z felg, w tym samym mieście, o tej samej godzinie ;x
-
Przykra sprawa...ale wątpię aby auto było sprzedawane w całości...trzeba raczej skupić się na szukaniu w necie części z tego auta...
-
Jak oni to robia? Cala masa elektroniki, odpalanie bezstacyjkowe. Myslalem ze e65 sie nie kradnie
-
Aktualizacja!
W samochodzie był Brief duży innego samochodu, firmowego! 7er Brief mam w domu, co odkryłem to dzisiaj kompletując kluczki.
Także zmniejszyły się szanse niestety na umowę na słupa w Rosji ;x
Fazi, jako pracownik ASO BMW powiem tylko, że bez kluczyka odpala się samochód w minutę, zabezpieczenia są śmieszne, i trudniejsza do odpalenia jest e38, bo trzeba się pomęczyć z plastikami, a tutaj monitor w ręce i kwestia kilku ikonek.
Co do szukania części - allegro sprawdzane często, OLX również, pytanie, czy poszła do PL czy do Rossi.
-
Takiego auta nie ukradł Heniek z pod budki z piwem który ledwie trzyma się na nogach,
To są zawodowcy co takie auto odpalają w minute więc i nie dziwota że pojechało jak strzała :(
Oby się odnalazła cała i zdrowa ale szanse niestety marne
WSPÓŁCZUJE :noidea:
-
Masakra. Bede obserwowal runek czesci zamiennych...
Gozej jak do ruskich pojechala wtedy kamien w wode niestety.
-