Cześć,
Jak to już tu i ówdzie niektórzy piszą, zbliża się sezon i wypadałoby jakieś letnie kapcie znaleźć. Co sądzicie o tych felgach. Który to jest "Styling" ?
http://allegro.pl/kola-felgi-19-opon...012445576.html
Wersja do druku
Cześć,
Jak to już tu i ówdzie niektórzy piszą, zbliża się sezon i wypadałoby jakieś letnie kapcie znaleźć. Co sądzicie o tych felgach. Który to jest "Styling" ?
http://allegro.pl/kola-felgi-19-opon...012445576.html
Dzięki wielkie. Tutaj też widać lepiej, jak te felgi na aucie wyglądają. W sumie to nie grzeją, nie ziębią, ale na dobrą sprawę może to i lepiej ;)
Chyba wolałbym oklepane "słoneczka" niż te fele......jakieś takie se ;-). Poszukaj a spokojnie znajdziesz coś ładniejszego......
Zależy mi na felgach, do których nie trzeba będzie stosować dystansów, a to zawęża znacznie pole poszukiwań. Chcę założyć szersze kapcie z tyłu, a to wymusza felgi 19'' w górę. Z drugiej strony "naleśniki mi nie podchodzą", więc 19'' to maks rozmiar, jaki mnie interesuje :) Przeglądając ten katalog co Tuczi podesłał, zostaje raptem 6 "Stylingów" do wyboru.
Ja miałem początkowo styling 92 w 19" oczywiście. Podobały mi się, jednak przeskoczyłem na styling 149 w 20". Bardzo podobają mi się również styling 176. Jednak bezkonkurencyjne do e65 według mnie pozostają styling 128 w 21" - najlepsza felga do tego modelu!
A może ktoś się chce zamienić 149 z dobrymi letnimi na 128, oczywiście z moją dopłatą ;)
A przy 21'' Buma się w taczkę nie zamienia? 176 też jest niezły. 92 jest do wyrwania na Allegro albo Olx. Na razie się przyglądam. Mam dwa komplety 93. To też ma swoją zaletę, bo zapas pasuje i w zimie i w lecie ;) W najgorszym wypadku tego lata dojadę jeszcze swoje RunFlaty na 18'' i o 19'' pomyślę w przyszłym roku ;)
Damned nic się w taczkę nie zamienia, przy ustawieniu zawieszenia w trybie komfort jest naprawdę bardzo dobrze......oczywiście między 17 calowymi zimówkami które mam a styling 128 w 21' które mam na lato jest różnica w komforcie i nie będę nic kręcił jednak jest naprawdę spoko. Taczki to są suvy, często jeżdżę ML i to jest dopiero taczka chociaż tam są tylko 19' koła, po tym jak wsiadam do E65 to wydaje mi się że ona płynie......;-)