-
Witam wszystkich
Serdecznie witam wszystkich fanów nie tylko siódemek, ale także aut z pieknym wiatrakiem w logo ;) Mam na imię Adrian. Mam 18 lat. Prawo jazdy w toku. Jestem z Łowicza (kraina mlekiem i dżemem płynąca ;P) A co do mojej beemki to mam w zamiarze kupic takową pod koniec wakacji. bo teraz wiadomo - szkola a trzeba sobie do fury jeszcze dorobić ;D Chcialbym nabyc bmw e32 z 1990 mozliwie jak najfajniejsza. z biegiem czasu i pieniedzy celuje wyzej, bo gdzies w rocznik 96' i zakres cenowy ok 17tys. ;P Mam do Was jednoczesnie pytanie. ile rocznie wyniosloby mnie srednio ubezpieczenie takiego 5litrowego potwora oraz autocasco do niego ;P POZDRAWIAM ;)
-
Oj,troche duzo.Wzwyzka za wiek,za prawko krocej niz 2 lata,za marke BMW,brak znizek.Z 1500zl na bank,a o AC to juz lepiej nie pytaj.Pozatym AC jest chyba tylko dla aut nie starszych niz 10 lat
-
Witam i zycze jak najszybszego nabycia wymarzonego BMW ;)
-
Dżemdobry .....
Wystarczy przejść się do bliskiego Ci ubezpieczyciela i policzy .....
-
-
-
-
Witam :)
Nie wiem ile zapłacisz za AC i OC bo to trochę zależy od ubezpieczyciela. Wiem natomiast, że do tego będziesz musiał doliczyć + 20% za to, że nie masz 25-u lat i + 20% za to, że prawojazdy masz krócej niż 3 lata. Tak więc przy braku zniżek za bezwypadkową jazdę zapłacisz 140% stawki !!!
-
Witam. Za OC pewnie około 2000zł, a co do AC to podobno od tego roku już nie ma ograniczeń co wieku auta.
-