http://allegro.pl/bmw-520i-e39-7-500...992837762.html
może ktoś się skusi na prawie nową e39 ;-)
http://allegro.pl/bmw-520i-e39-7-500...992837762.html
może ktoś się skusi na prawie nową e39 ;-)
Ciekawe dlaczego taki mały przebieg (o ile prawdziwy) ?
Hmmm wygląda ładnie ale...
Jakoś nie wierze że ktoś kupił auto po to by mu stało w garażu i jeździł nim od bramy do garażu bo to tyle tylko by musiało być o ile nie ma podwórka za dużego :)
Ze zdjęć widać naprawdę zadbane i nie zużyte autko ale czy to tylko foty? tego dowie się ten co pojedzie je obejrzeć :)
Jezeli przebieg jest prawdziwy to srednio wychodzi ok 400km na rok...
znam przypadek od szwagra ,że jego wujek kupił nówkę poloneza caro. zrobił nim koło 5tys km i niestety zmarł. auto stało ładnych parę lat w garażu co dwa miechy odpalane. jego ciotka nie miała prawka to pozbyła się go za 1500zł chyba. moze to podobny przypadek? chyba ,że ktoś wyczuł potencjał w tym aucie i wypicował totalnie a licznik cofnął. jakby nie patrzeć jest śliczna.
Autko widac faktycznie igła...Przy takim stanie nie przeszkadzał by mi słaby motor i brak m-pakietu ;). Widzieliście inne auta z jego aukcji...W124 60 tys km. W126 124 tys i ogólnie dużo innych. Zdjęcia są tak zrobione alby szare wnętrze czy samo auto było jeszcze bardziej 'nowo szare' zobaczcie na kolor logo bmw... Moim zdaniem celowe działanie.
Ostatnio ttrol pisał o sprowadzonym E39 z takim przebiegiem.Moze z tym ma coś wspolnego lub cos powie na jej temat dla porownania.
Auto piekne ale nie ma szans aby poszlo w tej cenie nawet jakby mialo przejechane i 1tkm.
Tak malo poruszane auto przez tyle lat to wcale nie wychodzi mu na zdrowie...
Aż szkoda jeździć takim autem po naszych wertepach.520 w automacie,pewnie od nowości u jakiegoś dziadka,kupił dla samego faktu posiadania takiego auta,od czasu do czasu przepalał w ciepłym garażu i siedział w środku delektując się nim.
Ja od Pana Tomasza kupiłem swoje W124 i jeszcze kilka innych aut dla znajomych. Znamy się dobrze, auto widziałem, uczestniczyłem w tym zakupie. Przebieg jest prawdziwy. Sprzeda się prędzej czy później, nikomu się nie pali.
Z autami bywa różnie, dla mojego kolegi z pracy w tym roku sprowadziliśmy e39, które po roku od zakupu, czyli w 97 roku zostało wymeldowane i stało sobie przez kilkanaście lat pod kocem.