-
Spot Kraków
Aby żyć w zgodzie z regulaminem i szanownym gronem Moderatorów zakładam osobny temat co do kolejnego krakowskiego spotkania.
Padły dwa terminy: 25 stycznia i 1 luty. Ja osobiście jestem za 25 stycznia, 1 lutego na 100% nie dam rady. Jak Wy się na to zapatrujecie?
-
-
A co do miejsca to obojętne, byle by to był w miarę jakiś kryty parking. Bo wystawanie nawet przy -3 na polu do przyjemności nie należy i to pomimo tylu piekny 7er dookoła.
-
25 stycznia :)
Wiktor moze teraz "nasza" strona Krk??? CH Zakopianka?
-
no właśnie - dawno nie było spotu na południu Krakowa a koledzy z Podhala mają tu bliżej :D tylko przy Zakopiance na podziemnym Cinema City jest troszkę chłodno :? a przy wyborze miejscówki sugerowałbym się głównie temperaturą i ilością 7 jaką mozna tam zmieścić :D
-
Niestety 25 odpada jestem w pracy ale jakiś inny termin bardzo chetnie :D
-
jak się dogadamy to wystawimy nowy temat, nie będziemy narazie zaśmiecać :)
parking kryty? :) po stronie południowej? :) nie znam :)
-
Trzeba też brać pod uwagę taki szczegół, jak jakieś miejsce do posadzenia swoich czterech liter. Bo ileż można stać na parkingu? Ja wiem że niektórzy mogliby i całą noc, ale ja bym był za tym żeby sobie gdzieś spocząć w ciepełku przy coli :) A w okolicach zakopianki, hmmm, nie kojarzę nic takiego. Zawsze można uderzyć do Plazy, postawić auta na dole na parkingu, pooglądać kto jakie ringi zalożył i iść do fantasy parku. Z tym że tam już byliśmy, więc jeśli ktoś ma jakiś inszy pomysł to niech się podzieli informacją.
-
a co byscie powiedzieli zeby te 4 litery wymoczyc??? moze do parku wodnego pojedziemy macie tam jakis ponoc?? i cieplo i poogladamy nie tylko ringi ale i tyleczki :what:
-
Jak dla mnie może być i park wodny
http://www.parkwodny.pl/
Otwarte od 8 do 22. Tak więc tradycyjnie można by się spotkać koło 14-15, postać na mrozie (bo pod parkiem o ile pamiętam nie ma krytego parkingu), wymoczyć się a potem siąść w tej ich kawiarni. I od 15 osób można by się zgłosić jako grupa, więc było by trochu taniej z tego co patrzę na cennik.