-
Probl po remoncie
Hejka panowie po złożeniu odpaliłem maszynę na minutę wszystko pięknie działa silnik pracował bez zarzutów paliła na tyk to zgasiłem zaczołem składać dalej czyli chłodnica i węże zalałem płynu Aby się wziáść za od powietrza odpaliłem już troszku gorzej miała bo dłużej kręciła i po około 5 minutach zaczyna falować obroty i zgasła sama poczekałem chwilę odpaliłem i to samo po krótszym czasie no i zaczyna wydawać ten dźwięk co i przed rozbiurká dodam iż lewa strona głowica i korektoty wydechowe gorące po kilku minutach a prawa strona chłodna co może być grane?
-
Nie pali na jedną stronę, poza tym nie wiem w czym jeszcze możemy pomóc na odległość.
O jakich dźwiękach piszesz, bo wcześniej nic nie wspominałeś.
-
Ja wiem co się stało. Masz coś nie tak z samochodem.
Jaki post, taka odpowiedź.
-
dźwięk coś typu jak byś wsadził opone do ogniska jak druty szczelają coś podobnego
-
Moze lepiej nagraj jakis filmik?
-
-
jednak nie wrzuce filmika odpaliłem rano i silnik pracuje normalnie nie stuka nic nie faluje tylko nie reaguje wogóle na pedał gazu mam dość oddałem na wartsztat
-
Czekamy na rozwiązanie zagadki
-
Na razie oczekuje chłopaki zaczęli wczoraj coś działać czytałem na forum jakiś artykuł typu że pedał trzeba będzie zaadaptować disem możliwe że go rozkodowałem bo kasowałem błędy ale to się okaże jak będę wiedział coś więcej dam znać Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt dla całej Ekipy Forum!!!