-
740 individual
Witam.
jestem nowy - od sierpnia tego kończącego się już roku zostałem użytkownikiem e38 740 w wersji indywidualnej. jest to rok 2000 - wersja różni się m.in tym , że deska jest w kolorze zielonym , tak samo zresztą wykładzina , szyby są podwójne , białe skóry z fioletowym poszyciem i kolor który nazywa się Skarabeusz ;)
na dniach obiecuję , że dodam zdjęcia :)
WITAM ! :)
-
Witamy:) brzmi ciekawie więc pokaż koniecznie jakieś zdjęcia. Kolor Skarabeusz? Może kameleon :)
-
Witamy :)
Właściciel chyba wie lepiej ;)
https://www.google.pl/search?q=bmw+e...ih=528#facrc=_
Kolor pewnie scarabeus green, z palety individual.
-
Witam. Ciekawa kolorystyka... chetnie oblukam fotki.
Pzdr.
-
tak jest to dokładnie kolor skarabeusz - nie mogę się mu nadziwić .. w ciągu dnia ? zgniła zieleń wchodząca w metaliczny ciemny kolor.. w ciągu nocy pod oświetleniem - wiśniowa..
E38 była od dawna moja fanaberia , można powiedzieć , ze nie spełnionym marzeniem . Długi czas szukałem dosyć fajnego egzemplarzu , dlatego podchodziłem do tego na zimno..
nie miała , nie ma i nie będzie mieć gazu. Służy jako drugie auto i ma cieszyć moje oko. Wszystko jest tak jak powinno być . Przebieg ? z licznika wynika aktualnie 240 tyś - czy realne ? zbytnio na to nie patrzę - liczy się stan faktyczny.
czy była po dzwonie ? wątpię .. raczej przy tym kolorze byłoby to dość widać..
jutro wrzucę fotki i rozkodowany vin :)
-
Kolor robi faktycznie robotę! Czekamy na foty. :)
Z ciekawości, kupiona w kraju czy import?
-
w kraju szukalem.. ale nic niestety ciekawego nie bylo .. przy okazji wyjazdow rozgladalem sie w sumie wszedzie .. Dania , Holandia , Austria i Niemcy .. widzialem naprawde wiele nic nie wartych sztuk.. trafilo na Niemcy :)
ile e38 widzialem tak takiego koloru nigdy ..
co do zmian .. zaczynam pomalu szukac felg na lato .. 18 ? 19 ? jest na 16..
-
Witaj, ciekawy jestem jak wygląda ten Skarabeusz ;-) i dodatkowo białe skóry w środku hmmm może być nieźle, więc czekam na foty. Pzdr
-
W I T A M :eyebrows:
będą fotki jakieś?
-