-
e65 usterki
witam mam pytanie bo jak wspominałem przymierzam się do zakupu e65 730d 2007 i zadzwoniłem do jednego sprzedawcy i powiedział mi ze esp nie działa i nieprawidłowo działa nawigacja czy to wg was coś powaznego jezeli chodzi o tą navi a co moze być wg was z tym esp przechodził już ktoś z was przez takie usterki czy to drobnica i nie zwracać na to uwagi tylko troche na to utargować.pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi,porady
-
Tym esp bym się zbytnio nie przejmował, przeważnie jest winny jakiś czujnik. Co do navi- wszystko co oznacza chodzi nieprawidłowo??
-
powiedział ze nie mozna z niej korzystac bo się zacina lub w trakcie np wyboru trasy wyłącza się
-
z navi normalka bardzo częsty przypadek w 7-demach laser po pewnym czasie pada. U siebie demontowalem czyscilem i nadal to samo. Navi chodzi ciągle po odpaleniu auta nawet jak z niej się nie korzysta. Znajduje się z tyłu w bagażniku po lewej stronie w schowku. Do wymiany laser lub całe navi. Czytnik nawigacja od 500 zł do 1200 zł na allegro. Czujnik ESP koszt około 30 zl.
-
dzięki za odpowiedz a powiedzcie mi jeszcze zeby nie zakładać nowego wątku dlaczego jedne auta maja 3 pokrętła a inne 4 pokrętła z przodu na desce
-
Liczba pokręteł świadczy o tym, czy jest możliwość regulacji siły nawiewu na pasażera i kierowcę oddzielnie, czy wspólnie, jednym pokrętłem (lewym).
Polecam lekturę wątku: http://7er.pl/showthread.php/17695-K...wskaz%C3%B3wki
-
-
Navi nalejpiej oddac na wymiane lasera koszt od 150 zl.