Czy wymieniał kto¶ przewody spryskiwaczy w swojej e32? Chodzi mi mianowicie o to ile bym potrzebował i jakiego przewodu?
Wersja do druku
Czy wymieniał kto¶ przewody spryskiwaczy w swojej e32? Chodzi mi mianowicie o to ile bym potrzebował i jakiego przewodu?
Ja wymieniałem przewody, bo miałem instalację zaklejon± jakim¶ syfem. Kupiłem w ASO parę metrów przewodu nr 61661357388. Ale ile dokładnie metrów to nie pamiętam...
Nie napisałe¶ jaki masz problem, ale w moim przypadku oprócz przewodów musiałem wymienić też dysze spryskiwacza szyby, bo były zaklejone na amen.
Najtańsz± alternatyw± jest kupienie przewodu paliwowego na metry lub czarnego podci¶nieniowego, też na metry. Sama wymiana jest banalnie prosta :)
Problem mam taki że ani czyszczenie zbiornika ani czyszczenie spryskiwaczy nic nie daje po pewnym czasie i tak dysze się zapychaj±...
Hmmm szkoda, że nie pamiętasz ile metrów zużyłe¶... no ale cóż w wolnej chwili zdejmę wygłuszenie klapy i pomierzę mniej więcej i oczywi¶cie napiszę ile jest potrzebne, aby było dla potomnych :-D
Kolego te węże od spryskiwaczy masz w castoramie w dziale ogrodniczym na metry... s± identyczne w oplocie i przezroczyste, niczym się nie różni±ce, tylko nie maj± znaczka BMW :D :D Pozdrawiam ;)