-
Witam z Pyrlandii
Witam Szanownych Forumowiczów,
Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem siódemeczki E32 730 silnik M30B30, kolor Sterlingsilber Metallic, automat, wnętrze niebieskie.... po chwilowym zawahaniu stwierdziłem że pasuje - bywają bardziej kontrowersyjne :) rok 1992, żadnych kuchennych instalacji nie doznała. To w zasadzie tyle ile wiem na ten moment. Pochodzenie auta niejasne - Niemiec przez 17 lat, potem 5 lat w Poznaniu, 3 handlarzy po drodze i jest moja... Znajdę chwilę przy dziennym świetle i bez deszczu to postaram się uzupełnić dokumentację fotograficzną.
Powiem szczerze - od dłuższego czasu szukałem Omegi A - to było moje pierwsze poważne auto 15 czy 16 lat temu i sentyment kazał mi szukać właśnie Omegi, niestety (albo stety) Omegi oferowane w serwisach motoryzacyjnych zwykły być w większości struclami i złomami po potopie i gradobiciu a nie zamierzałem przepłacać za "kolekcjonerskie" okazy.
Stało się inaczej, znalazłem godnego rywala z tamtej epoki w rozsądnych pieniądzach i zwariowałem. To moje 2-gie auto w tej chwili i chociaż żona puka się w głowę, odstawiłem rozsądnego rodzinnego turboklekota i od 2 dni jeżdżę tylko moim nowym klasykiem a morda cieszy mi się cały czas mimo kosmicznego spalania, potęgowanego bezsensownymi kilometrami pokonywanymi w imię odkrywania nowych wrażeń.
Pozdrawiam
-
Cześć. Ja od 2 miesięcy nabijam licznik jakże drogimi kilometrami :D w zasadzie połowa pensji wskakuje niemiłosiernie do baku mojej 7. Oby i Tobie ten stan nie przemijał :D pozdrowienia
-
Pozdrawiam, my siodemkowi wariaci powinnismy trzymać się razem :) Co do kosztów to niejeden moj znajomy puka sie w glowe i mowi że ze dwa auta bym kupił za to co ładuję w moją e32 :P Ale myślę że jest sporo osób na tym forum, przy których moje wydatki na auto to pikuś :D Życzę dużo radości z jazdy :)
-
Witam Pyrę, nie martw się, wszysty tutaj jesteśmy mniej lub bardziej pierdolnięci na punkcie 7ek :D
-
Gratuluje zakupu. Zapodaj zdjęcia prędko. Jestem ciekaw jak niebieskie wnętrze komponuje się z srebrnym autem :beguiled: Co do omegi to raczej nie ta klasa auta. Jak już to senator bardziej by pasował do tego zestawienia.
-
Witam witam ;-) coz nikt nie mowil ze ta milosc bedzie latwa ;-) pozdrawiam i czekam na foty
-
opis przeczytałem i brakuje tylko mi kliknąć LUBIĘ TO :P
-
Witam i ja...gratuluję zakupu E32, choć zdjęć jeszcze nie ma, ale też chętnie zobaczę...:untroubled:
-
W weekend Panowie, w weekend, na razie nie mam jak, po pracy już się robi ciemno. Poza tym muszę zaliczyć myjkę bo wiecie, każdy podziwia, dotyka, maca i mam pełno odcisków brudnych łap... :)
-