Witam serdecznie.poszukiwania rozpoczte.porady mile widziane od posiadaczy takowych aut.bardzo podoba mi sie wersja sport I pewnie bede uderzal w taka.pierwsze jazdy testowe odbyte.pozdr
Wersja do druku
Witam serdecznie.poszukiwania rozpoczte.porady mile widziane od posiadaczy takowych aut.bardzo podoba mi sie wersja sport I pewnie bede uderzal w taka.pierwsze jazdy testowe odbyte.pozdr
Ale jakich porad oczekujesz. Silnik pewnie już wybrałeś, to doradzić Ci mogę tylko aby prześwietlić auto przed zakupem konkretnie i tyle.
No w sumie tak i nie.silnik z dwojga zlego pewnie 3.0d bo w bezposredni wtrysk benzynowy napewno sie nie wpierd@#$e.zbyt duzo tego naprawiam.a szkoda bo wielkim fanem benzynki jestem i nie przypuszczalem nigdy ze bede rozwazal nawet taka opcje.jako ciekawostke dodam ze bezposrednie porownanie z s500 z 10 roku w221 stawia f01 w cieniu.
To po co bmw szukasz jak sam twierdzisz ze merc lepszy?
Wytapane z Moto G
Hahaha dobre.bo mi sie bardzo podoba proste.od 22lat jestem z bmkami.
To może celuj w 740i. Zbiera dobre opinie.
Euro_tuned 95% aut na gb jest 730d lub 740d.trudno znalesc dobrze wypasionego diesla a co dopiero benzyne
W sumie jak sie nie myle to 740i ma 3.0 r6 twin turbo ten sam co 335i gdzie wtryski leja i pompy wys cisnienia siadaja.
Nie jestem pewien czy 740i ma jedno turbo czy dwa ale zbiera lepsze opinie od 750i chociaż ja na 750i na razie nie narzekam.