Witam. Czy jest możliwe by 750i z 93 roku miało w±ski gril? Mi się wydaje że wszystkie 740i i 750i miały szeroki gril. Na allegro Pan sprzedaje z 93r i ma w±ski gril. Proszę o odpowiedĽ fachowców.
Wersja do druku
Witam. Czy jest możliwe by 750i z 93 roku miało w±ski gril? Mi się wydaje że wszystkie 740i i 750i miały szeroki gril. Na allegro Pan sprzedaje z 93r i ma w±ski gril. Proszę o odpowiedĽ fachowców.
...ma pewnie przeszlosc powypadkow±...Pół biedy jesli to byla nie duza kolizja i wszystko profesjonalnie naprawiono-gorzej jak jest po dużym dzwonie...sprawdz dokładnie to auto...
....Ja mam np. 735 a przód od 750 ;D ale to chyba ze wzgledów estetycznych zmienione bylo :oops:
tak wszystkie 740 i 750 maja szeroki grill
Nie jestem pewien, ale według moich obserwacji, to wszystkie BMW z silnikami V8 lub V12 maj± szeroki grill, a rzędówki w±ski grill, a przynajmniej powinno tak być, bo nieraz już na allegro widziałem jak kto¶ sprzedawał R6 ale napisał w aukcji że zmienil na szeroki grill, pozdrawiam
dokladnie jek pisze kolega boss wszystkie v8 i v12 mialy szerokie "nerki" natomiast rzedowe m30 nie . potrafie zrozumiec ze ktos zmienil z waskiej na szeroka czesto uwazana za ladniejsza i bardziej atrakcyjna ale odwrotnie to raczej efekt naprawy majacej na celu obnizenie kosztow ...... cokolwiek mialo by to znaczyc
dokładnie powinno mieć szerokie nery. podejrzewam ze było nieĽle bite i go¶ć musiał wymieniać nery i maskę..a jak wiadomo w±skie jest tańsze....bardzo uwaznie bym sie przyjrzał autkuCytat:
Zamieszczone przez fankabmw
Easy
Chcieli¶my zamienić nasza V8 ale go¶ć się nie odezwał po tym jak kto¶ zaproponował cenę 6500 zł na allegro, licytacja jeszcze trwa.