Koledzy poratuje ktoś jakimiś pomysłami auto 728 95r telefon nie działa wcale jak włącze zapłon to słychać w głośnikach dzwięk tak jak by tel się załączył ale wyswietlacz jest ciemny wymieniłem moduł w bagażniku słuchawkę i dalej lipa .
Wersja do druku
Koledzy poratuje ktoś jakimiś pomysłami auto 728 95r telefon nie działa wcale jak włącze zapłon to słychać w głośnikach dzwięk tak jak by tel się załączył ale wyswietlacz jest ciemny wymieniłem moduł w bagażniku słuchawkę i dalej lipa .
Przestaw podłokietnik maks do przodu, podnieś czarną klapkę maskującą, odkręć dwie śruby poczym przesuwajać całość w przód wyjmij cały podłokietnik. Wypnij od spodu wtyczkę z plastikowej puszeczki i w jej miejsce wepnij się wtyczką bezpośrednio z słuchawki telefonu i wtedy sprawdź czy działa. Pozdrawiam
Dzięki kolego SkeYT ale ogarnołem temat można zamknąć 2 dni walki od rana do 2-3 w nocy z małymi przerwami i fon działa
możesz napisać co było przyczyną mam taki sam problem.
no moj tez przestal dzialac wlasnie...:/
Po to jest to forum żeby pisać rozwiązania problemów dla innych którzy mogą mieć podobne więc kolego shampoo podziel się swoją wiedzą na temat rozwiązania problemu
i po naprawie kolega olał nas ciepłym moczem bo po co odpisać co i jak naprawił.....jak mu się coś następnego zepsuje to wtedy znów będzie pisał....ech :) ps. z góry przepraszam za post pod postem
Kolego SkeYT nie olał nie olał jestem kierowcą zawodowym i jestem w domu tylko na weekendy i to nie zawsze a i dostęp do neta mam rzadko w trasie jak wrucę do domu to opisze co zrobiłem i może zanim kogoś obrazisz pomyśl ze nie każdy jest dzieckiem neo i ciągle siedzi przed kompem inni muszą pracować na rodzinę i nie tylko (BMW) tez coś chce nowego co miesiąć
Po pierwsze nie jestem dzieckiem neo jak mnie określasz a po drugie też pracuję na rodzinę, aczkolwiek w domu jestem częściej. Pozatym wrócę się pisze przez o z kreską ;) Pozdrowionka i czekamy z niecierpliwością na solucję ;)