-
Siema!
Siema, po przygodzie z e39 czas na mile chwile z e38. Tym samym postanowiłem zarejestrować się na forum nauczony tym że fora to prawdziwa skarbnica wiedzy :D Moja e38 to 4.0 z 95 roku, trochę bajerów dołożone typu kamera cofania z x5 tak samo jak duża navi, hydrauliczna klapa i zmieniony układ wydechowy itd. W planach zejście z autem niżej ziemi :D słoneczka i shadow w połysku. Jak ogarnę poruszanie się po forum to zapewne powstanie odpowiedni temat gdzie będą aktualizacje dot auta.
a oto fotka poglądowa sevena :D
http://bankfotek.pl/image/1772606.jpeg
-
W I T A M :angel:
no - wygląda nieżle :)
-
Witam. Shadowline w połysku - super pomysł - czekam na efekty. Zazdroszczę hydro-klapy - może i ja kiedyś się na taką modyfikację zdobędę, chociaż na ten moment jest wiele ważniejszych modyfikacji. A słoneczka - może i popularne, ale wg mnie prezentują się genialnie na e38. A we wnętrzu nie planujesz zmian żadnych? Powodzenia w modyfikacjach i czekam na więcej fotek z zewnątrz i wewnątrz.
-
Witam i ja...pikne to E38 gratuluję...:smile-new:
-
Shadow ale standardowy jedzie już do mnie narazie będę musiał się tym zadowolić, auto w poniedziałek leci na przyciemnienie wszystkich szyb poza szyba czołową folia na poziom 1, lampy zdjąłem nieco oczyściłem i zastanawiam sie nad wrzucaniem krzyży. Foty całości prawdopodobnie w następnym tygodniu.
ps. może mnie ktoś pokierować na dział z galeriami aut userów?
-
Witam i ja nowego kolegę :smile: Bawarka jak na swoje lata,wygląda na bardzo zadbaną :smile: Czy samochód był powtórnie malowany czy przechodził regenerację lakieru?
-
Witamy, witamy! :-) Autko świetnie wygląda, zwłaszcza te podwójne wydechy na tyłku :-)
-
-
Nie wprowadzaj kolegi w błąd. Wszelkie zmiany w samochodzie jego zdjęcia itp. publikujemy w swoich tematach powitalnych. Można również założyć bloga, ale popularniejsza jest 1sza opcja.
A co do tematu - serio podobają wam się takie wydechy w E38?
-