-
730d prośba o ocenę
Witam, chciałbym poradzić sie w sprawie tej e38 http://allegro.pl/show_item.php?item=4483789518 VIN WBAGE61040DN44217, czy ktoś z forumowiczów być może zna to auto, mocno sie nad nim zastanawiam, troche odrzuca mnie fakt ze auto juz kilka lat w kraju, i nie posiada książki, reszta przy 15 letnim aucie to raczej normalne. Prosiłbym o jakąkolwiek przydatną pomoc.
-
Prezentuje się bardzo ładnie. Ktoś wymontował telefon w podłokietniku i szkoda że nie ma dużego wyświetlacza(komp+navi+tv). Cena przyzwoita. Jechać i zobaczyć na żywo!
-
Jak ma faktury na wszystko co wymienił to brać, same 6 wtrysków to kilka tysi, a gdzie reszta... auto jak za darmo wychodzi. Troche bedziesz płakał jak ci sie laczek 295 z tyłu skończy ale albo lans albo ekonomia :)
Wyglada interesujaco
-
Jedż i sprawdzaj stan auta a nie książkę :) Czasem lepsze jest auto używane kilka lat w kraju niż "igiełki" świeżo sprowadzone!
Samochód na wygląd ładny ,przebieg jak dla mnie niski ale to nie jest najważniejsze w 15 letnim wozie.
-
Dzieki za porady, co do aut zza granicy wszystkie sprowadziłem samodzielnie wiec byłem ich pewien, patrząć na niemieckie oferty to e38 sa bardzo przebrane i stoja albo szroty albo auta zadbane w cenie ok. 6tys euro co za auto w tym wieku to troche dużo
-
Wygląda całkiem przyzwoicie, jak ma faktury na to co wymienił to warto podskoczyć i obejrzeć to auto.