-
Witam Was E38
Cześć. Będę sobie czytał całe forum od deski do deski. Planuje zakup E38, więc chcę się do niego dobrze przygotować. Ponieważ nie jechałem nigdy tym modelem proszę osoby z Łodzi i okolic które mogłyby mnie przewieźć jako pasażera :) E38 to takie moje dziecięce spełnienie marzeń. Ostatnio wpadł mi w oko taki egzemplarz.
http://allegro.pl/bmw-730i-i4463918255.html
Człowiek znany ze sprowadzania ładnych Merców (w124) i Audi. Co myślicie? Wiem - cena wysoka.
-
W I T A M :israel:
szybkiego zakupu wymarzonej 7er
Ceną się nie sugeruj tylko stanem autka
Co do ogłoszenia to bardzo ładne autko ale mnyślę że za taką cene można spokojnie kupić e38 z
- lepszym motorem np 4,4
- lepszym wypasem - np skóra
- model poliftowy
- i w fajniejszym kolorze
-
Witam i ja...powodzenia...:orange:
-
Czuj się POWITANY i przeze mnie. Co do zakupu to wybrałbym 4,4 i poszukałbym lepszego wyposażenia. E38 do którego podałeś link-a jest w bardzo ładnym stanie wizualnym ale jak dla mnie ubogo wyposażona i cena też za wysoka. Pozdro !
-
-
Witamy,
szczególnie, że wybrałeś najdroższy model jaki jest na alledrogo (no jest jeszcze v12 za 29 900 i 49 000), który ma najgorsze wyposażenie jakie można znaleźć.
Moim zdaniem celowałbym bardziej w 20-22k (a za te pieniądze można sporo ładnych sztuk znaleźć tylko trzeba czasu) a nadwyżkę przeznaczył na dopicowanie bebechów bo nie oszukujmy się, auta są odpicowane ale z wyglądu.