Witam mam pytanie.
Są jakieś różnice w podsufitce z przed lift, a po lift, dodam ze ja mam przed lift z szybrem, i czy będzie pasować po lift do mnie ??????
Wersja do druku
Witam mam pytanie.
Są jakieś różnice w podsufitce z przed lift, a po lift, dodam ze ja mam przed lift z szybrem, i czy będzie pasować po lift do mnie ??????
Jedyne na co musisz zwrócić uwagę to to, ze były do wersji iL i krótka. Kolejna sprawa to przednie kurtyny. Jezeli były to podsufitka przy przednich słupkach jest wyprofilowana pod obszerniejsze słupki.
dokładnie do wersji bez kurtyn da się założyć sufit pod kurtyny ale nie pasuje on wstępnie idealnie, trzeba trochę porzeźbić przy słupkach przednich i rączkach.
(wersji bez kurtyn da się założyć sufit pod kurtyny ale nie pasuje on wstępnie idealnie, trzeba trochę porzeźbić przy słupkach przednich i rączkach.)
DUŻO JEST PASOWANIA ???? CZY DOŚĆ ŁATWO IDZIE TO PASOWANIE.
Wyłącz capsa.
Dasz radę...
Dzięki bardzo za szybką reakcje i odpowiedz :)
nie ma dużo, w przednich słupkach trzeba wywiercić cieniutkim wiertłem otwór pod zaślepką airbag żeby się słupek trzymał i trochę "podstrugać " u dołu przy desce, rączki minimalnie są przesunięte ale nie widać po złożeniu ich. Ogólnie ja bym szukał bez kurtyn bo masz plug&play. Z kurtynami mi sie bardziej podobają słupki.