-
Witam wszystkich.
Witam wszystkich miłośników marki jestem nowym klubowiczem, posiadam BMW E32 730 od stycznia tego roku. Samochód kupiłem w opłakanym stanie technicznym, staram się przywrócić dawną klasę temu autku lecz jeszcze długa droga zanim to nastanie, mam nadzieję, że będę mógł liczyć na waszą wiedzę i pomoc w pojawiających się trudnościach naprawczych :) Pozdrawiam.
-
Witamy na forum...:RpS_biggrin:
Ps. Życzę Ci wytrwałości w naprawach...:smile:
Btw...może wstawisz jakieś foto tego co masz...
-
Witam kolegę! Cyknij jakąś fotorelację z napraw
-
Witam. Parę lat wstecz sam latałem e32 730i, jak będziesz potrzebował pomocy wal jak w dym, podpowiem co i jak.
-
Witam.
W poniedziałek powstawiam wszystkie zdjęcia ( muszę porobić nowe ponieważ te które mam są w słabej jakości i nie widać wdzięku autka :)). Dziękuję za oferowaną pomoc, na pewno z niej skorzystam :)
-
Co do zdjęć z napraw to niestety wszystkie zabiegi do tej pory robione były u mechaników i nie pokusiłem się o zrobienie zdjęć w warsztacie, w każdym razie przymierzam się do wynajęcia garażu gdzie samochód mam zamiar rozebrać do gołej blachy, budę oddać do lakiernika, posprawdzać co jest do wymiany i złożyć samochód od początku a z tego całego zabiegu na pewno będzie jakiś film w HD :)
Witaj.
Powiedz, miałeś wsadzony gaz do swojego silnika ? Pytam ponieważ sam mam sekwencję, starszego typu ( 8 lat), ostatnio wymieniałem reduktor i regenerowałem wtryski gazu, następnie wszystko zostało podpięte pod komputer i wyregulowane. Samochód ładnie odpala i przełącza się na gaz lecz podczas bardziej dynamicznego rozpędzania się przez dosłownie ułamki sekund sprawia wrażenie jak by dostawał za mało gazu co powoduję słabszą dynamikę auta, masz może pomysł co może się dziać złego ???
-
Miałem gaz, ale była to instalacja starego typu zakładana w Holandii (kupiłem już z gazem). Jaki reduktor założyłeś? kto wszystko składał do kupy?