Witam, znacie kogoś kto podiąłby się takiej regenracji?
Kupić używane z Allegro, to jak wycelować 6w lotto ;)
Wersja do druku
Witam, znacie kogoś kto podiąłby się takiej regenracji?
Kupić używane z Allegro, to jak wycelować 6w lotto ;)
poszukaj na forum Nagengast, oni regenerują amorki edc
Kupić używane i od razu wysłać do Nagengast? Daleko wytrzymują takie amorki?
A duzo jezdzisz?
Co miesiąc-dwa 100-300km, bez zimy, czyli ~2000km/rok Nie wykluczam w przyszłości kilku wypraw po Europie idących w tysiącach km.
Nawiązuję tutaj do trwałości EDC i/lub nivo. Zarówno po regeneracji jak i nowych (jeszcze dostępnych).
Są różne drogi i różne style jazdy, ale zapewne mają jakiś, z reguły nieprzekraczalny, przebieg maksymalny.
napisz do kolegi ciah on u nich regenerował
ja dodam od siebie że jak tył ci nie cieknie a masz twarde zawieszenie to masz gruchy do wymiany
pzdr
Tak jak napisali poprzednicy, akumulatory ciśnienia nivo padają, jazda na padnietych daje odczucie jakby w amortyzatorach był beton. Kolega posiada 2 tylne amory nivo + edc z papierem z Namegastu po teście sprawności. Chciał sprzedać do niedawna. Wyjęte z 750iL 29.10.1991 musisz sprawdzić kompatybilnosc edc z tym co masz. Mam się dowiedzieć czy dostępne nadal?
Jestem bardzo zadowolony.Mój sezonowy przelot - póki co - w okolicy 7 kkm i wszystko jest ok. Na regenerowany amor dają dwuletnia gwarancję, więc myślę, że warto.
Faktycznie, chyba Banol miał takie amory do sprzedania.
Wiszą teraz tylne od 750 na allegro. Ale bez info, że regenerowane w Nagengast.
Jak sprawdzę kompatybilność EDC?
Najprościej wpisując końcówkę swojego VIN-u w realoem.com. Znajdujesz numer swojego amora i porównujesz z numerem amortyzatora sprzedawcy.