Koledzy, kolejny "wspaniały" pomysł na 7er :RpS_scared:
http://motokiller.pl/177662/BMW-felga
Wersja do druku
Koledzy, kolejny "wspaniały" pomysł na 7er :RpS_scared:
http://motokiller.pl/177662/BMW-felga
było kiedyś to na 7er ;)
O k...a co to jest?!
-Ameryka ,wolność ....:RpS_laugh:
Narkotyki...
"czarni bracia",którym się w d...ach poprzewracało, pewnie zaraz TeDe zacznie się tak lansić :P
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
ooo widzę że Sebek przygotowuje auto na zlot :) :) :) nawet face lifting zrobil :)
Trochę nie kumam tej nagonki na takie felgi???
Sorry, to że ktoś nie chce mieć auta takiego jak wszyscy i wsadzać tam takich felg jak wszyscy od razu oznacza że co?? że oszołom?
Jak popatrzę na auta np na syndykacie to tak 98% tych aut ma felgi BBS ( i to 2 rodzaje) albo podróby BBS dokładnie prawie takie same jak ori i szczerze,
to nuda wieje aż miło bo wszystkie te auta na jedno kopyto do porzygania :sad:
Ale w PL jak widać goni i gani się wszystko co tylko jest nie takie jak ma ktoś z WAS
Mnie tam się podobają takie felgi i zazdroszczę ludziom którzy mogą założyć takie felgi, bo maja drogi do tego w PL niestety jest to mocno ryzykowne
Żeby było jasne do auta pokroju e65 nie ma wg mnie nic dziwnego w założeniu felg 22 czy 24 calowych może 30 cali to przegięcie ale 22 czy 24 pasują jak najbardziej
bo auto gabarytowo duże i przy takim gabarycie takie koła wyglądają mega dobrze.
U nas na forum panuje dziwne przekonanie co do komfortu i td i co niektórzy jak by mogli założyli by 15 cali do e38 a wg mnie do dużego auta jakim jest e38/e65 itd
założenie takiej małej felgi to jest po prostu niewybaczalne i auto wygląda jak gokart
Natomiast nikogo nie wyśmiewam bo ma takie fele - chce to niech założy sobie i 12 cali jego wola
Trochę tolerancji Panowie - to że Wam się nie podoba nie znaczy że komuś innemu nie może się podobać
Adasio wyjdz bo wstyd, nie pasujesz na tym forum :)
To są chyba operatorzy walca drogowego prywatnie :D
Jeżeli jest ktoś na forum operatorem walca to zaraz mówię nie chciałem nikogo urazić :)
Ale brak słów można mieć dużą felgę ale to już jest przesada. Normalnie jak dla mnie, ktoś zrobił dużą krzywdę tej 7er.
Na Florydzie to normalny styl ale jednak do siódemki to przesada wygląda jak monster truck