-
latarka schowka
takie może dość banalne pytanie ale e38 mam stosunkowo nie dawno i dopiero zgłębiam temat wszystkiego , chodzi mi czy latarka i gniazdo latarki w przed lifcie i po lifcie jest takie samo czy nie? u mnie brak latarki i gniazda została tylko wtyczka ( kostka ) więc chciałbym to założyć
-
Jest takie samo :tinfoil3:
-
dzięki za odpowiedź , więc kupuję i montuję :)
-
Ta latarka to na prawdę nie wiele ci da. Świecić świeci ale nie spodziewaj sie ze to taki rarytas poza psychicznym komfortem ze tam jest.
Lepiej świeci latarka w telefonie i ja gdy potrzebuje uzywam wlasnie telefonu, zawsze zapominam ze tam jest latarka.
-
Nie ma co grymasić, do ori latarki można wsadzić odpowiednie LEDy i będzie świeciła mocniej :)
-
-
Nie, ale jakbym miał tego używać to od razu bym wymienił oświetlenie i akumulatorek :)
-
To wtedy faktycznie będzie ori latarka:P Równie dobrze można wozić ze sobą 10X wydajniejszą latarkę za 30 zł. Zgadzam się, że tą oryginalną to sobie można świecić...światło do czytania z auta daje silniejsze światło:)
-
Ori będzie tylko obudowa i znaczek :) Niestety, ta latarka nie świeci za fajnie. Bardziej jest to taki bajer/rarytas :)
-