-
Problem z radiem.
Witam i prosze o pomoc. Wyladowalem aku i po naladowaniu wszystko dziala oprocz radia. Wszystko sie wyswietla na monitorze ale radio wylaczone i nie moge go wlaczyc. Myslalem ze bezpiecznik ale wymienilem Nr.46 opis radio i dalej nie dziala. Prosze o podpowiedzi.
-
Wyciagnij radio i sprawdz bezpiecznik na samym radiu ;) Powinien byc z tylu...
-
Ok.ale.wyswietlacz i tv dziala tylko radio i cd nie rusza. Jak wyciagnac radio?
-
hmm z tylu chyba nie ma bezpiecznika;/ przy 4:3 oczywiscie.No chyba ze sie myle;)
-
To gdzie.jest bezpiecznik?
-
ja mam zwykle i z tylu jest bezpiecznik.. w 4:3 nie wiem jak jest..
-
jak ja szukalem to byly tylko w bagazniku i pod maska,ale kurde na 99% nie bylo chyba w radiu nic;/ .Mam teraz luke w pamieci i nie chce wprowadzac w blad:) Pozdrawiam
-
Radio dalej nie dziala ale najleprze ze wyciagnelem radio i przypadkiem uruchomilem cod auta ktorego nie znalem.... i to byl problem... heheh ale.zadzwonilem do greg38 kazal mi wyciagnac licznik i w sobote gnalem do niego 200 km zeby mi kod zlikwidowal.
-
U to nie fajnie;/ zrobiles sobie wycieczke:) Ale juz wszystko ok??
-
Ja pare miesiecy temu tez mialem problem bo przestalo mi calkowicie dzialac wszystko radio,tv (caly ekran czarny).Ale pewien magik doszedl ze wyswietlacz robil zwarcie.No i do wczoraj;/.Teraz co prawda radio gra,monitor dziala ale wszystkie przyciski nie reaguja i nie podswietlaja sie;/ Tylko z kierownicy moge zmienic stacje i gloscnos;/.Wiec teraz znowu czeka mnie wycieczka do niego.PZDR