-
Renowacja
Mam porysowane 2 sztuki i to dosyć mocno i chciałbym oddać na renowacje . Ile powinna kosztować renowacja felg 20 cali i czy musze oddac wszystkie 4 , skoro 2 mam prawie nowki ? Bedzie duza roznica jak tylko te 2 zregeneruje ? Co sie przy takim zabiegu robi przy felgach jesli ktos może mi odpowiedziec ? I czy ktoś może jakiegoś dobrego czlowieka w Szczecinie polecić ,ktory nie spartoli roboty ?
-
W Szczecinie nie znam warsztatu, ale poniżej link do najtańszego chyba i jednego z najlepszych warsztatów tego typu w PL dla porównania cen.
http://felgi-profil.pl/regeneracja_felg/
-
a moze ktos zna w 3city? mam niklowane lustrzane odbicie. utlenily sie zdeczko no i miejscami odpadl nikiel :( moze ktos cos wie gdzie by zrobili do stanu pierwotnego?
-
Myślę, że najprościej zapytać Google ;-) Ten warsztat, który Ci podałem robi też wysyłkowo, zadzwoń, może się dogadasz. Ceny mają naprawdę najniższe w PL.
-
wlasnie wyslalem meila z fotami i zapytaniem wyceny.... poczekam do poniedzialku jak nie dostane odpowiedzi to dzwonie
-
Właśnie mam u nich felgi 20 wypowiem się jak przyjdą malują na ciemny chrom
-
no to czekam z niecierpliwoscia i koniecznie musisz sie pochwalic fota
-
Oddałem felgi ,, chinczyki '' moje 20 cali do renowacji +chromowanie cena za 4 sztuki po znajomości 700zł normalnie 1000 biorą chłopaki. Minusem jest to,że trzeba czekać 3tyg na odbiór , bo kolejka jest.... wrzuce fotki efektu końcowego jak odbiore.
-
Za 1000? Kurcze mi odpisali ze nie sa w stanie zrobic moch. Niklem inne firmy sie tym zajmuja i wycene zrobil mi na 1500 za jedna sztuke. Jaki zal. Poczekam na twoja fote i zobacze jak wyszedl ten chrom i moze na to sie skusze
wyslano z kosmosu za pomoca satelity
-
Odebrałem felgi z renowacji gdyż zobaczyłem jak tragicznie wygladalyby po takim zabiegu na innej buni ... będe z podrapanymi jedzil i tak ciesz oko i tak