-
Tylna kanapa
Witam, panowie powiedzcie mi prosze czy elektrycznie sterowana tylna kanapa w e38 była tylko w longach? czy w zwyklym sedanie tez takie były? ja mam krutką wersje siódemki i chcialbym taką kanape wsadzic ale nie chce stracic tygodnia na przerubkach tylko wyciagnąć stara włozayc nowa i podlączyc, ale podejrzewam ze ona musi miec pewnie jakies prowadnice
-
Pomijajac zakup takiej kanapy, najlepiej z ori wiazka i przelacznikami, musialbys pobrac z dawcy haki bo to wszystko jezdzi na tym. Po wyjeciu oparcia gdzies to sie do tej blachy oddzielajacej bagaznik dospawuje. Jakby nie patrzec roboty sporo bynajmniej tak mi sie wydaje. To tyle co ja slyszale / wyczytalem, ja tego nie robilem. Pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
-
Witaj.
Ja jestem po takim zabiego bo wrzuciłem poliftowe skóry z full opcją włącznie ze stolikami i wielofunkcyjnymi zagłówkami. Do tylnej kanapy musiałem wspawać specjalne haki jak pisal przedmówcą ale bajer pierwsza klasa. Możliwe że w niedługim czasie będą na sprzedaż moje skóry
-
Ja właśnie widziałem na allegro, gość miał kanape z regulacja i podgrzewaniem i to tego miał te prowadnice i wiązke kabli wiec wydawać by się mogło ze jest okej tylko sam tego nie zrobie a nie wiem komu moge zaufac ze zroibi to jak w fabryce
Normalnie bym tego bajeru nie chciał ale czuje sie jak okradziony bo w 750 wydawało mi sie to standardem a ja tego nie mam ;/
-
a powiedze ci do wiązki kanapy idą jakieś dodatkowe sterowniki? bo mam problem z pompowaniem jak napompuje to nie moze mi zejsc powietrze funkcje dzialaja ale ze spuszczeniem mam problem nie wiem czy te pompeczki nie sa zepsute podlaczalem juz na wszelkie sposoby.
-
jest tylko ta puszka do której podłącza sie pompowanie i gruszka i nic więcej nie ma do pompowania