-
Witam wszystkich!
Siema beciarze :). Imienia raczej podawać nie muszę :). Mam 17-ście lat(lipiec 18), zawitałem do was na forum ku pomocy, po wakacjach zamierzam kupić swoje pierwsze auto i tak padło na moje marzenie e38 :). Mam nadzieję, że nie zlinczujecie mnie za młody wiek i chęć kupna tak wielkiego auta jak na niektórych forach to robią :). Pozdrawiam wszystkich i życzę wam pociech ze swoich 7-ek :).
-
W I T A M :israel:
no a w jaki motor celujesz?
na ekonomicznie 2,8 czy
na bogato v12?
-
Witamy na forum nowego kolegę :))
-
V8 maksymalnie, wypatrzyłem też fajne okazy w v12, ale tego to nie uda mi się utrzymać :D. Szukam tak coś do 15-stu tysięcy za samo auto, +5tysiecy na potrzebne naprawy/przerejestrowanie/ oc/ac :).
-
to na poczatek celuj 2,8 :) malo pala i bedziesz mial dobry poczatek :) v12 wedlug mnie to koszt utrzymania nie wiele sie rozni od v8 :) z tym oc i ac jak masz 18 i bez skladek to nie zdziw sie jak cena ubez wyniesie ok 2-4 tys albo i lepiej
-
Moja rada, nie trać czasu i energii na szukanie 2,8. Koniec końców i tak później będziesz chciał zmienić na jakieś V8 czy V12.
Lepiej od razu kupić właściwy motor... :)
-
Tygrys - Auto na mamię ja tylko współwłaściciel :).
Ratovnik - Oczywiście, prawdziwy mężczyzna musi jeździć V8 :D.
-
bierz v8 jak lubisz te sprawy :D na współwłaściciela ubezpieczyłem e38 4.4 za 956zł na cały rok w tym ubezpiecznie na mieszkanie ;)
-
2,8 wcale nie jest takie słabe wszystko ładnie pracuje, jest z czego ruszyc polecam a koszty paliwa niewielkie jak na 7er
-
Jak mowa o kosztach to do 4,4 załóż gaz a będzie taniej niż 2.8 w samej benzynie :)