-
Cze¶æ wszystkim
Cze¶æ wszystkim! W³a¶nie zbieram siê od 6 rano do roboty, a ¿e do roboty specjalnie mi siê nie spieszy... postanowi³em wyklepaæ wiêcej ni¿ jedno krótkie zdanie niezale¿nie czy kto¶ to przeczyta czy nie.
Mam na imiê Marek. 7-ki jeszcze niestety nie posiadam, ale w zwi±zku z tym, ¿e najwy¿szy czas na zmianê auta szukam swojej wymarzonej e38-ki.
Bior±c pod uwagê moje do¶æ konkretne wymagania mam nadziejê, ¿e poszukiwania nie bêd± trwa³y w nieskoñczono¶æ i liczê na to, ¿e ju¿ nied³ugo zostanê 100% klubowiczem tego zacnego forum.
Kupowanie "fury pod nastoletnie panienki" to nie mój klimat, a kryzys wieku ¶redniego dopiero przede mn± wiêc na jakie¶ 3-ki w cabrio dopiero przyjdzie czas. Po d³ugich przemy¶leniach wybór pad³ w³a¶nie na e38, która przynajmniej wg. mnie jako jedno z niewielu aut po prostu prezentuje klasê sam± w sobie i naprawdê ma swój charakter, krótko mówi±c to w³a¶nie to czego szukam. Konkretnie to marzy mi siê typowo czarny shadow, bez grama chromu z 4 litrowym v8 PB w automacie i literka "L" na koñcu. W ¶rodku jasna skóra, oczywi¶cie du¿a navi, podwójne szybki itd. O stanie technicznym samego samochodu chyba wspominaæ nie muszê. Kupowanie auta, od osoby z mentalno¶ci± typu "kilka czê¶ci od silnika odpad³o, ale auto jeszcze siê toczy wiêc pewnie nie by³y potrzebne" albo "rdza nie jest problemem dopóki mie¶ci siê pod naklejk± MOTOCYKLE S¡ WSZÊDZIE" mija siê z celem.
Wiem, wiem, wymagania jak przy kupnie auta w salonie no ale co poradzê, spróbowaæ warto. W najgorszym wypadku bêdê musia³ pój¶æ na pewien kompromis i ewentualnie co¶ ulepiæ na kszta³t mojego idea³u.
By³oby na tyle, ju¿ prawie 9:00, wiêc jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich, Marek.
-
Witaj, no ³atwo nie bêdzie kupiæ idea³u zawsze co¶ stanie na drodze ale mimo wszystko powodzenia w poszukiwaniach. Pzdr
-
Witam i ja. Je¶li dysponujesz bud¿etem 20 tys + to powiniene¶ znalezæ co¶ co spe³nia³oby wszystkie Twoje wymagania. Powodzenia ¿yczê i czekam na zdjêcia "czrnucha" :)
-
MC1 - tak to ju¿ jest, ale wydaje mi siê, ¿e warto :)
grzegorz01081 - Niestety co¶ mi siê wydaje, ¿e z 20 tys za bardzo nie poszaleje, z tego co widzia³em trzeba przeznaczyæ ok. 30 ty¶ +. Jedn± ju¿ sprz±tnêli mi sprzed nosa w USA z symbolicznym przebiegiem :(
Druga, któr± ogl±da³em zapowiada³a siê fajnie, ale okaza³o siê, ¿e mia³a dziwnie wyrwany prawy próg na d³ugo¶ci ok. 40 cm...
-
Witaj Marku,
wymagania spore,aby zjednoliciæ te wszystkie cechy "idealnego" wozu,ale tym bardziej ¿yczê owocnego poszukiwania tej wymarzonej "sztuki" :)