Jak w temacie , może się ktoś orientuje gdzie można kupić klapki do kolektora ssącego do M57 2000 rok ? Oczywiście mam na myśli klapki ,które sie nie ułamią i nie zniszczą silnika.:nerd:
Wersja do druku
Jak w temacie , może się ktoś orientuje gdzie można kupić klapki do kolektora ssącego do M57 2000 rok ? Oczywiście mam na myśli klapki ,które sie nie ułamią i nie zniszczą silnika.:nerd:
Wszyscy pytają, jak pozbyć się tych klapek, a Ty chcesz je zakładać ? ;-)
Oczywiście :nerd:Pozbyłem sie ich wcześniej ,ale powinny tam być , bo inaczej silnik pracuje .
nie ma takich które sie nie ułamią i nie zniszczą silnika, tylko i wyłącznie kwestia czasu :)
Własnie niekoniecznie Byczuś ,kiedyś ktoś wkleił linka do firmy jaka sprzedaje takie klapki tak zrobione ,ze się nie łamią. Nie umiem tego odszukać właśnie.
A to nie jest problem taki czasem że one nie, że się łamią ale ich mocowanie puszcza? Lepiej ich nie mieć moim zdaniem- nie mam i jestem zadowolony przynajmniej nie ma co wpaść do silnika i zrobić mi rozpierduchy ;)
One się łamią ,albo odkręcają. :02.47-tranquillity:
Odkręcają czyli ich mocowanie, dobra nie robię OT już ja bym nie montował :P BTW oglądałem ostatnio silnik wyjęty akurat z e39 3.0d po tym jak 3 klapki poleciły i wyglądał nie ciekawie.
puszczają nity i wpada klapka a potem już wiadomo... ja też ich nie mam i silnik chodzi równo nic się nie dzieje, ale chętnie zobaczę te niewpadające :)