Witam wszystkich na forum. Jestem tu nowy a zaglądnęłem tu ponieważ posiadam od jakiś 6 miesięcy BMW e38 735i z 1997r. I postanowiłem sie zarejestrować i dzielić się swoja wiedzą na temat tego auta i pytanie o pomoc... Więc pozdrawiam wszystkich
Wersja do druku
Witam wszystkich na forum. Jestem tu nowy a zaglądnęłem tu ponieważ posiadam od jakiś 6 miesięcy BMW e38 735i z 1997r. I postanowiłem sie zarejestrować i dzielić się swoja wiedzą na temat tego auta i pytanie o pomoc... Więc pozdrawiam wszystkich
W I T A M :yo:
kolego w tym dziale piszemy o sobie i wklejamy zdjęcia auta - dlatego tez uczyń to niezwłocznie :nod: i edytuj swoje posty a nie pisz jeden pod drugim
Natomiast problemy techniczne to dział e38!
miłego użytkowania forum!
Witamy a z pytaniami zapraszam do innego działu ;)
Witaj :)
Chwal się fotkami furacza :)
Zdjęcia będą niedługo... ;)
Witaj ;) masz e38 z takim motorem jak ja :)
A witam tak dokładnie moja Bunia jest z kwietnia 97r.
Chwilowo Mam Tylko zdjęcia zimą i na oryginalnych felgach 16, niedługo może jak będzie Wiossenie to zrobię zdjęcia na 17 felgach... Chaiałem postawić ją na 18 ale szkoda zawieszenia... Załącznik 6782Załącznik 6783
nie no moim zdaniem jeśli mieszkam w miejscowości gdzie drogi nie dokońca są dobre i nałożę wieksze felgi z niższym profilem to zawieszenie bedzie jeszcze bardzie odczuwało dziury i nierówności... A na lato mam 17...