-
witam wszystkich!!!
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum!!! od lat przeglądam różne fora ale nigdy nie rejestrowałem się na żadnym chociaż przyznam że informacje tam zawarte dużo mi pomogły w eksploatacji moich aut.
Bmw jeżdżę już od 12 lat a były to E 36 325 i 92 r 4 lata następnie E 39 523 i 98 r 7 lat a obecnie E 65 730 d 04 r od grudnia.
Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i życzę Nam wszystkim owocnej wymiany informacji!!!
S U P E R B Z Y K !!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. wkrótce kilka fotek!
-
W I T A M :israel:
no to chwal się wielorybkiem
-
-
to dla mnie coś nowego po przesiadce z 3 i 5 tki ! na razie powiem tak: przednie fotele komfort/podgrzewane,wentylowane z masażem,pamięcią / nagłośnienie proffesional z logic 7, 3.0.diesel 218 KM automat,domykanie drzwi i bagażnika oraz elektr.rolety tył i tylnie boki itp.
To na razie tyle.jak stopnieje śnieg to zrobie kilka fotek i zamieszcze na stronce.
hello !!!!
-
1
Rozkoduj sobie Vin jak nie masz rozkodowanego - będziesz wiedział co masz w aucie
2
wklej zdjęcia
PS
edytuj swoje posty a nie pisz jeden pod drugim!!!
-
ok ! ale na razie poznaje forum i poruszanie sie po nim
-
Witam i ja. Czekamy na fotostory ;)
-
superbzyk jestes z polkowic jak bedziesz mial ochote spotkac sie pogadac w wiechlicach na lotnisku sa spoty teraz bedzie 2 luty od 14 zapraszam :) ja osobisccie nie wiem czy dam rade byc