@miro
że tez Ci się nie nudzi to hejtowanie - kupiłeś strucla i teraz narzekasz na każde BMW na świecie bo myślisz że to Ci coś pomoże
śmieszysz mnie do łez
żenada roku 2013 :pound::pound::pound::pound:
Wersja do druku
@miro
że tez Ci się nie nudzi to hejtowanie - kupiłeś strucla i teraz narzekasz na każde BMW na świecie bo myślisz że to Ci coś pomoże
śmieszysz mnie do łez
żenada roku 2013 :pound::pound::pound::pound:
ADASIO jak Ty się z tym nie możesz pogodzić ,że E65 to wielkie nieporozumienie w BMW to bardzo mi przykro.
Powiem Ci więcej . Do wentylków w felgach nie dorasta AUDI D3.
Miałem piękny ,bezwypadkowy i bardzo zadbany egzemplarz E65 z przebiegiem 175 tys potwierdzonym przez BMW gdzie był cały czas serwisowany. Nie mów jak nie widziałeś,a to co ja piszę na temat tego modelu to tylko moje odczucie i wrażenia z jazdy. Obecnie mam A8 D3 z 2005r z 4.2 benzyna (kupiona w serwisie AUDI ) i mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić ,że ja mam teraz rasową limuzynę, a Ty jeździsz kredensem którego nigdy w życiu nie sprzedaż za kwotę którą cenisz chyba ,że za 30 parę tysi. hehe I nie mów ,żę Twoje auto jest więcej warte bo po pierwsze rocznik nie pozwala a po drugie jest wersją USA ,więc jeżeli ktoś tu hejtuje to tylko Ty swoją pieczkę.
Powodzenia
Nara!
Tak to jest, jak się kupuje auto typu e65 za 20 tys zł :der:
Ale teraz masz "rasowa limuzynę" więc się cieszymy razem z Tobą twoim szczęściem i możesz patrzeć na nas z góry bo masz Audi :puke:
pochwal się nim, ponabijamy się z niego tak jak Ty z BMW, zobaczymy jaka to masz ta rasowa limuzynę :rofl: