-
Witam
Mam na imię Jerzy i jestem z Białegostoku. Obecnie jeżdżę Scenikiem 1.6 16V LPG aczkolwiek docelowo celuję w BMW 745i (2004-2005). Moje poprzednie auta to: Laguna 2.0, Omega MV6, BMW 528, A8 4.2V8, a obecnie Scenic, wszystkie z LPG. Na forum zarejestrowałem się przede wszystkim żeby poznać lepiej 7er a także śledzić to co się dzieje na rynku aut używanych żeby uniknąć zakupy auta powypadkowego bądź po innym poważnych przejściach. Tak jak poprzednio napisałem ostatnim moim autem było A8 i z tego też względu jestem zarejestrowany na forum a8team.
-
W I T A M :yo:
no to szybkiego zakupu e65/66 życzę :thumb:
-
Witaj,
Masz już na oku coś ten tego? :) Jaskis link do aukcji itp.?
-
Nie tak szybko Panowie. Póki co to rozglądam się. Od 3 lat mieszkam w swoim domku na obrzezach Białegostoku a jak każdy wie drogi na nowo powstających osiedlach domków jednorodzinnych są na ogół szutrowe i w opłakanym stanie. Właśnie dlatego pozbyłem się A8 ponieważ jak ją jechałem do domku lub z domku (około 1km po wspomnianym szutrze) to dosłownie:frusty: i "płakałem". Przed A8 pół roku rozglądałem się za 7er38 ale nic nie znalazłem intersującego a w ręce wpadła mi właśnie A8. Teraz tłukę u siebie wspomnianego Scenica i jest ok. A oprócze tego tej wiosny zamierzam wsadzić w posesję około 40tysPLN(kostka brukowa, płot od frontu, barierki na balkony) i dopiero później 7er jak coś. Ale postanowiłem zawczasu już rozeznać temat i dlatego tu jestem. Dodatkow mam kumpla który też coś mi wspominał że rozgląda się za e65 a póki co lata 735 e38 z 2001roku. Pożujemy, zobaczymy.
-
Witamy.Jeśli A8 po szutrach było szkoda to tym bardziej e65 ;)
-
To kup sobie w takim razie X5 i będzie i bmw i płaczu mniej
-
Też mi chodzi po głowie X5, ogólnie zastanawiam się nad A8 D3 polift, 5er, X5, 7er. Nie ukrywam że ta ostatnia jest faworytem. Zobaczymy co nam pokaże czas.
-
Powiem Ci że e65 jest fabrycznie dość wysoko zawieszona więc jak to tylko żwirek bez mega dołów to ok
Ale jak masz tam doły i mega kałuże to polecam X5
-
Witam
Znowu mnie zlinczują ,ale polecam Hummera H3
Piekny, prosty i naprawdę robi robotę.
X5 to elektroniczna zabawka przy nim.
Pozdrawiam
-
Ok, dziękuję za podpowiedź ale jakoś w amerykańcach nie gustuję, wolę coś z germani.