witam wszystkich , posiadaczy BMW . nie tylko 7
ODPOWIEDZ ADMINA:
Ja tez witam i prosze o nielamanie regulaminu.
Do dzialu sprzedam jest wejscie dopiero od 10 postow - a ty probujesz na sile tutaj cos namieszac ......
1 OSTRZEZENIE !
Wersja do druku
witam wszystkich , posiadaczy BMW . nie tylko 7
ODPOWIEDZ ADMINA:
Ja tez witam i prosze o nielamanie regulaminu.
Do dzialu sprzedam jest wejscie dopiero od 10 postow - a ty probujesz na sile tutaj cos namieszac ......
1 OSTRZEZENIE !
Panie Faraon! Masz jakieś zasady? Najpierw robisz sobie z forum allegro potem z działu "przedstaw sie.." jakis smietnik i dublujesz posty zamiast edytoowac stary (pierwszy)
Od sprzedaży jest dział "sprzedam" dostepny pow. 20 postów!
Proszę Cie o poszanowanie Naszych zasad i regulaminu. :/
Pozdrawiam
ok,ok to znaczy ze mam pisac np, z dziesec razy o czyms zwiazanym z moim bmw i wtedy moge przejsc na dział ,, ofert? pozdrawiam
To nie jest allegro .... więc możesz wogóle nie pisać ......
Zauważ, że na tym forum nie ma żadnych reklam czy wyskakujących okienek. Uzytkownicy nie ponoszą żadnych opłat za użytkowanie forum. Jednak jak w zyciu nie ma nic za darmo i nie można traktować tego forum tylko jako potencjalną grupe docelową odbiorców Twojego E32 . Jest wąskie grono osób, które ponaszą koszty z tytułu obecności forum na jakimś tam serwerze. Mamy regulamin i albo jesteś w stanie dostosować sie do niego albo nie! Myślę, że jesteś rozsądnym czlowiekiem i docenisz spokój i wzajemny szacunek ponujący na tym forum, oraz kilka zasad ujętych w regulaminie. :)
Pozdrawiam i życzę miłych chwil spędzonych na forum ;)
Cytat:
Zamieszczone przez faraon
@Radoshb
Swiete slowa - wyjales mi je z ust :D
@Faraon
jezeli przywiala cie tutaj tylko chec zamiany lub sprzedania jakiegos auta - to lepiej moze od razu zablokuje twoje konto - czekam na info z twojej strony :papa:
dzieki za porady, jeszcze jakby mi ktos odpisał o co chodzi z tym punktem karnym? jak go sie pozbyc? po drugie jestem w posiadaniu czegoś [ nie pisze czego bo rozumiem ze to moze byc odebrane jak ogłoszenie ] a dotyczy tylko bmw .
Spoko! Jedno samo wygaśnie po 7 dniach! ;)
jedna z moich 7 ek , kto to kto mi dał karne hi . :cool:
Ręka sprawiedliwości ................