Witam serdecznie wszystkich zakochanych w swoich 7-emkach. Mam na imię Sławek. Mieszkam w Kazimierzu Dolnym. Na razie poruszam sie 530XD ale już wiem co jest moim marzeniem - 7-emka. Pozdrawiam wszystkich
Wersja do druku
Witam serdecznie wszystkich zakochanych w swoich 7-emkach. Mam na imię Sławek. Mieszkam w Kazimierzu Dolnym. Na razie poruszam sie 530XD ale już wiem co jest moim marzeniem - 7-emka. Pozdrawiam wszystkich
W I TA M :israel:
a jaka 7er chcesz kupić? jaki model?
Siedziałem i jeżdziłem 730 LD z 2007, 2004 i dostałem szoku. Moja bunia 530 z 2006 r okazała sie malutka w środku o głośna a w tych cisza niesamowita, zbieranie takie same i jako komfort. I byłem w salonie na jeździe próbnej w nowej 730xd i nic a nic mnie nie zachwyciło.
Zastanawiam sie nad 730 Ld z 2005 lub 760Li.
Edytuj posty!!
Witam, no 5er jest niezła ale 7er to bez porównania lepsza bryka....Życzę powodzenia w poszukiwaniach. Pzdr.
Słyszałem i doświadczyłem osobiście. 70er lepsza o głowe od 5er. Zapraszam do Kazimierza, pogadamy.:dance:
No powiem Ci 777 że masz zaje.....rozrzut jeżeli chodzi o silnik. Ja jak widać mam diesla 3.0 i jestem bardzo zadowolony i szczerze go polecam. Co do 760 to "diabeł wcielony" ale koszty utrzymania i spalanie jak dla mnie nie akceptowalne. Może będziesz gdzieś bliżej to mały spocik jak najbardziej.....:-)
no rozrzut masz konkretny :dance:
zanim napalisz się na 760 poczytaj tu:
http://7er.pl/showthread.php/11411-E...go-padaj%C4%85
jak dla mnie zdecydowanie lepsza 745 lub 750
Ale wybór należy do Ciebie
Dlatego porównuje te silniki bo nie chciałbym schodzić Nm poniżej 500. Ale po przeczytaniu tego co zamieściłeś to jednak 730 Ld i nic wiecej juz nie chcę.
Nie myśl, że 3.0D jest bezawaryjny. Najlepsze motory to 745i lub 750i.
To może podeslij mi cos o tych motorach