-
podpora walu kardana
Witam panowie mam taki oto problem,mianowicie gdy jadac kolo wpadnie w niewielka nie rownosc drogi mam stukot w okloicach lewarka biegow ,do tego dzis rozpedzajac auto stukot odczuwalny jest jak sie rozpedzam pozniej jak auto ma rowna predkosc uspokaja sie ,czy moje podejrzenia dotyczace podpory walu sa trafione jak myslicie
-
poduszki od skrzyni pewnie zerwane
-
Twoje podejrzenia są trafione na 90%...miałem dokładnie tak samo w poprzedniej E32...podpora wału miała totalnie zerwaną gumę wokół łożyska...ale może być tak jak Kolega pisze...poduszki od skrzyni...Pozdrawiam.
-
dzieki koledzy ale musze dojechac do polski 1200 km ,mysle ze sie dokreci wszystko sprawdze dziekuje
-
Nawet z całkowicie zerwaną podporą dokulasz się na miejsce...tylko bez ułańskiej fantazji hehe a wszystko będzie dobrze...Pozdrawiam.
-
Panowie i co sie okazalo ,dojechalem do polski spokojnie ale na drugi dzien zaraz do garazu i pod auto,ogladam szarpie i nic spoko ,poduszki pod skrzynia nawet ok ale wymienie,wal nic nie goni spoko ale podpora nowa jest i szarpnelem tlumik i co uderza o podpore na srodku,sa tam takie mocowania ktore juz kupilem,ale podlozylem kawalki gumy i proba,o dziwo spokoj nic nie bije najezdzam na nierownosci drogi cisza no jakiej jaja ale jak juz pisalem wszystko daje nowe dla spokoju pozdrawiam i dzieki