-
Agresywny pan w BMWe
http://www.wykop.pl/link/1771422/pobicie-przez-draba-z-bmw/
Oto opis sytuacji pod filmikiem:::
Witajcie w Katowicach! Uwarzajcie na panów z czarnego BMW. Zjazd z Chorzowskiej na Baildona, następnie skrzyżowanie Bożogrobców z Ściegiennego. Prawdopodobnie przy zjeździe z Chorzowskiej przypadkowo zajechałem Panu z BMW drogę. W samochodzie miałem 2 dzieci - może dla tego skończyło się tylko na pobiciu? Akt łaski?
Czy ktoś może wyciągnąć numery rejestracyjne - mogę podesłać nagranie w orygijnale!
To BMW X3 czy X5?
Pooglądałem dokładnie i porównałem ze zdjęciami BMW x3 i x5 - i to chyba BMW X5: proste tylne boczne okna i charakterystyczne światła stop.
Numery rejestracyjne: SK 807... lub SK 870... tyle zapamiętałem.
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE,
Sprawa zgłoszoana na Policję ale bez pełnego numeru rejestracyjego powiedziano mi że będzie ciężko. Adres email:mjstudio@interia.pl
Uważam że reakcja na tego typu zachowania powinna wyglądać następująco: http://www.wykop.pl/link/1238357/dlatego-wlasnie-bron-powinna-byc-latwo-dostepna/?sR=59585a385951304242424978
-
szkoda że takie dupki zawsze trafiają na słabszą jednostke.
-
Coraz więcej nowobogackich buraków dorabia się bmw .Drugi przypadek pajaca ze śląska ale ci z e60 i tak są lepsi
-
Widać burak z E60 ma naśladowców;/ Szkoda,ze znów od nas z Kato ;/ Ale gość spisał numery to go szybko ścigną,wtedy już nie będzie strugał takiego cwaniaczka z baru mlecznego.
-
masakra, wiadomo, zdarza się, ale co tam lepiej być burakiem jak przeprosić chociażby awaryjkami...
-
Kiedys ten cwaniak trafi na kogos, kto bedzie potrafil sobie z nim poradzic. Niestety dopiero wtedy dostanie nauczke.
-
-
Miejsce znane ( wjazd do SSC ) :loco: dziś nawet tamtędy jechałem :)
Ma Pan z BMW szczęście, że nie trafił np na mnie, bo po Policje to by sam dzwonił i to grzecznie jak by śrut w dupie miał
Nie bez powodu, od kilku już ładnych lat, stolica śląska (KATOWICE) jest najniebezpieczniejszym miastem w PL pozostawiając daleko w tyle Stolyce czy Szczecin :)
I nie chodzi tu tylko o takie sytuacje, ale i o narkotyki,dziwki,haracze,wszelkiego rodzaju kanty itd
-
Oj, no chyba Krakowa nie przebiły ;D
-
Policja pie****lona sama powinna zainterweniować aby te numery odczytać.
Najlepiej powiedzieć jełopom, że niepełny numer i niewiele mogą zrobić.
I jak tu szanować Policjantów?