-
[E65]żarówka xenonowa
Witam Panowie,
lewa żarówka xenonowa powiedziała papa, czy mógłbym prosić i wskazanie lub polecenie mi nowych żarówek xenonowych do E65 2005 rok. Chodzi mi to takie żeby światło świeciło takim niebieskim światłem jak w tych nowych Audi itp. Pytam bo jest dużo podróbek i nie chce kupować jakiejś podróby która wypali i zniszczy mi reflektory Pozdrawiam
-
Na pewno nie OSRAM, bo ja kupiłem oryginalne i z barwy światła nie jestem zadowolony - jest żółtawa. Mam nadzieję, że z czasem trochę zmienią barwę. Celuj w Philipsy.
A przy okazji mam pytanie: jakie żarniki wkłada fabryka ? Słyszałem, że właśnie OSRAM...
-
w serii wychodzi osram ale zakładaj philipsa może i droższy ale na pewno dłużej bd świecił
-
No właśnie ja miałem swego czasu problem z żarnikami Philipsa. Za cholerę nie chciał świecić z jednej strony. Trzy razy wymieniałem na nowe. Już pisałem na forum o tych czarach. Wymieniłem nawet przetwornice i dalej nie świecił. Za czwartym razem wymieniłem na Osram i świeci bez problemu, dlatego zostałem przy żarnikach Osram. Ale faktycznie Philips ma ładniejszą barwę świecenia.
-
ale my posiadamy D2S zgadza się ? posiadam soczewki i wydaję mi się że D2S jeśli źle mówię poprawcie mnie
-
Tak, dokładnie. Mamy D2S żarnik ze starterem.