-
Elekryka, idrive, BC
Witam
Dzis po poludniu po ponownym odpaleniu auta, przestał działać mi IDRIVE. Otoz, po włozeniu kluczyka i odpaleniu auta, cały czas swieci sie ten sam obraz, tak jakby zaciał sie(czyt. zaiwszenie sie kompa i widniejący am obraz.) Nie moge wejsc ani w enteraiment ani klime ani navi, doslownie nie moge wybrac nic, a pokretło kreci sie bezwiednie. Auto odpala jezdzi , zadne komunikaty sie nie wyswietlaja, ale jest ten problem. Zderzyl sie kiedys ktos z czyms takim? Pomoze mi ktos co dalej jakies rady?
-
AHA, Zauazyłem jeszcze ze czujniki parkowania działaja, wtedy akurat na monitorku wskakuje obraz z samochodem ale niema juz charakterysteznego dzieku zblizania sie do przeszkoda, ponadto zadnej muzyki nie slychac.po parkowaniu spowrotm wrca zaciety obraz na ktorym nic ruszyc nie mozna.
-
Kończy Ci się idrive
musisz rozebrać idrive i popatrzeć gdzie puściło optozłacze TCPT1200 zalutować i po temacie
a jak nie to wymiana całego idrive
-
jak pracochłonna jest wymiana tego idrive i ile za to zaplace za wymiane idrive za całosc razem z robocina?
-
samoczynna naprawa to 15 min roboty plus wprawna ręka i lutownica i nie musisz nic wymieniać tylko zlutować
wymiana całego idrive - (zależny gdzie kupisz ASO czy rynek wtórny i co kupisz czy ori czy używkę) ale myślę ze od 250 zł za używkę w górę
Tyle że z używka za miesiąc czy dwa może być to samo zatem lepiej swoje zregenerować i mieć pewne
-
Witam, odświeżam temat, mam te same objawy z tym, że u mnie wyświetla się na ekranie komunikat
"System cannot operated for 10 mins" godzina i temperatura zewnętrzna nie zmieniają się. Co jakiś czas na sekundę komunikat znika i pokazuje się niormalne menu. Czy to też objawy skończonego iDrive czy coś innego?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Panowie pomocy... Co jakis czas system się załącza, pogra czasami 5 czasami 30 min potem długo przerwa. Dzisiaj znajomy podpinał komputer ale nie pokazało żadnego błędu na ten temat.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk