-
Witam Wszystkich
Witam.
Chciałem się przywitać z wszystkimi. Nazywam się Julek i jestem z Przemyśla i jestem szczęśliwym posiadaczem E32 730iA która właśnie stoi od 2 tyg na warsztacie i powoli się robią w niej najpotrzebniejsze rzeczy. Mam nadzieję, że będzie nam się miło współpracowało i może na jakimś spocie razem spożyjemy razem jakieś %%% :).
Pozdrawiam
Julek :)
-
W I TA M :)
a jakieś zdjęcia będą?
-
Witamy. Jak będziesz miał ją już w domu wstaw fotki ;)
-
Hej! Gratulacje! Dawaj fotki :-)
-
Jak na dzień dobry piszesz o %%%% to już Cię lubię :D
Czekamy na fotki.
-
zdjęcia mogę zrobić jak będę u mechanika, tylko że póki co jest goła buda bo trzeba porobić jakieś rzeczy z blachą :) wrzucę coś na dniach :)
-
witam i ja :) powodzenia i owocnych napraw, ciesz się potem wozem i obowiązkowo wstaw foty :) puki co możesz zarzucić vin-em rozkodowany to zobaczymy co tam dopieszczasz ;)
-
WBAGA810802411740
Wpadłem na komis kupić e46 w cabrio z 3.0. siedzę w niej, i patrzę, pod drzewem stoi e32. zasypana liśćmi, brudna...
poprosiłem gościa o kluczyki, wsiadłem, noga wbiła się w gruby dywan i zachorowałem. Stała rok na komisie, bez przeglądu, ubezpieczenia,
ogólnie bieda trochę, el szyby, lusterka i szyber... sam drut tam był, bo działały 3 szyby i tyle. Łączniki stabilizatora były zespawane ze stabi, akumulator był wsadzony z ursusa, a ze sie nie zmiescił ktoś podciął kanape od spodu, szyberdach opadł to ktoś go zabił klockiem drewnianym. liście w nadmuchu, normalnie płakać mi się chciało. Ale mam dobrego mechanika który pooglądał i powiedział, że buda jest ok i można się wepchać. teraz sam sie dziwi że tyle drutów tam jest. kupione wszystkie wiązki nowe, komputer z manetkami licznikiem i kierą bo stara była beee, jakieś rzeczy z szybra, nowa podsufitka, całe zawieszenie, wydech kompletny, podnosnik szyb z silnikiem, wymiana wszystkich płynów. teraz trzeba to ogarnąć u blacharza bo środek jest cały wyciągnięty żeby podspawał podłoge, bo kilka dziurek jest. później to złożyć i cieszyć się zabawką. Choruję jeszcze na fotele full elektryka przód i tył i klime. :) bo środek w słabym stanie...
Plan na przyszłość to mocniejszy silnik, koło 19" + air ride :) ale to kieeeedyś :)
ogólnie takim sterowcem jeździłem pierwszy raz i mimo że nic nie działało to jeździ się pięknie :)
-
Gratuluje podejścia ; ) Jak masz rozprute wnętrze proponuje przejście na nagrzewnice poliftową chyba że masz wersje bez klimy, i możesz pójść w fotele z E38 podstawowe elektryczne w dobrym stanie kupi się naprawdę za niewielkie pieniądze kiedyś widziałem bardzo dobrze wyglądający skórzany zestaw za 200zł...
-
Ja bardziej chcę oryginał zachować. Chyba że fotele z e38 wyglądają bardzo podobnie. Chcę dołożyć do swojej klimę, ale teraz szkoda mi kasy bo nie złożę jej za cholere, a u mechanika 2 lata nie będzie czekać :)
widzę że te fotele z e38 nie mają podłokietnika, i raczej go nie dołożę :/