-
Air bag
Witam
Mam problem, rozładował mi się akumulator i auto stało ponad tydzień czasu bez baterii. Po tygodniu nowa bateria w skoczyła na miejsce, auto odpala, jednym słowem wszystko gra, ale bez jednej rzeczy.
A mianowicie wyskakuje mi błąd poduszki powietrznej i pasów. hmm i co zrobić z tym fantem.
Szukałem po forach tego problemu i nie znalazłem.
Z góry dziękuję Patryk
-
Wykasować błąd i po sprawie. Ogólnie ja tez rozłączam jak wyjeżdżam na delegację i żadnych kłopotów nie mam ale może akurat miałeś pecha....
-
Może masz racje tylko ja mieszkam na zadupiu, i warsztaty diagnostyki komputerowej, mówią że do takiego auta się nie podepną. Przypuszczam że trzeba się będzie wybrać do Rzeszowa.
Zastanawia mnie jedno jak stary akumulator naładowałem i podpiąłem to nie wyskakuje mi ten błąd. I to mnie zdziwiło :P
-
Bo to jakies dziwne zakłady są.... Na starym aku nie ma błędu? aż nie możliwe chyba że stary aku ma lepsze napięcie jak ten nowy...
-
Jak kupowałem nowy to patrzyłem żeby miał takie same parametry. Ktoś mi mówił że akumulator trzeba zaprogramować (czy coś w tym stylu)
-
Tak trzeba go zarejestrować od nowa ale to te błędy nie będą od tego... Bardziej chodzi o jego prawidłowe ładowanie. Jaki kupiłes ten aku?
-
banner (nie wiem jak to się pisze) parametry napisze później, jak sprawdzę. bo nie pamiętam.
A jak go zarejestrować
-
Poprzez program np. INPA. To ten sam który by Ci pousuwał wszystkie błędy.
-
Dzięki problem rozwiązany. Kumpel mi pomógł zarejestrować akumulator. I wszystko gra i buczy. Jakub dzięki za pomoc :P
-
Ciekawa syt. ale najważniejsze ze pomogło ;)