-
Pompka Sprzęgła !
witam ,zaczęła mi ciec pompka sprzęgła (ta pod pedałem ) nr.kat 21521162353 RealOEM.com, lecz nigdzie nie unie dorwać zamiennika lecz tylko orginal ,z użytkami też jest ciężko (na śląsku) znalazłem używaną podobną lecz jest inny nr.kat 21526758828 jest to z E-39 choby podobna ale czy spasuje ?Miał już ktoś z tym do czynienia ? pozd.
-
może ktoś z was ma do sprzedania taką pompke sprzęgła
-
Zaraz się dowiem o zamiennik...
-
-
witam ,ale to są same wysprzęgliki (te koło skrzyni) ,a ja potrzebuje pompke tą pod pedałem ,21521162353 może ktoś wie przynajmniej czy jest rozbieralna ? bo mi już całkiem leje poz.
-
Zamiennika brak.
Regenerować się da, tylko nie jest łatwo znaleźć firmę, która zrobi to dobrze i za rozsądne pieniądze.
-
Ze zdjęć w tej pompki w sieci, wnioskuje że regeneracja nie powinna być trudna. Jeżeli Ci cieknie to prawdopodobnie puścił uszczelniacz. Wymiana powinna być prosta. Ale żeby być pewnym, trzeba rozebrać "dziada" :p
-
witam ,dziękuje za podpowiedzi, ale czy wogule da się to jakoś rozebrać ?czy jest to w całości ? a podejdzie mi tam pompka z E39 bo jest podobna lecz plastikowa i też na spinke lecz nie wiem czy średnica w środku bendzie taka sama.pozd
-
nie mogę Ci w 100% potwierdzić, czy jest ona rozbieralna, bo jej w rękach nie miałem. Musisz sam to ogarnąć, ale raczej da się ją rozebrać. Ja bym poszedł tym tropem, niż kupować nową czy też od e39.
PS. Fajnie by było jakbyś o czasu do czasu spojrzał i poprawił błędy ortograficzne, bo troszkę razi.
Pozdrawiam
-
rozbieralna jest:) ialem ten sam problem:) uzywane SA:) ale szukaj na allegro i nie szukaj konkretnie pompki sprzegla tlyko przeszukaj wszystkie ogloszenia z manualami:) podporami pod manualne skrzynie do e38:) mas zpewnie zeliwna przedliftowa:) tez wymeinailem 2x... ale jakos 2x znalazlem dzieki Bogu blisko domu:) szukaj a znajdziesz:) 2-3h szukania 30 tel iz najdziesz:) dzown do kazdego goscia ktory mial manuala e38:) czesci do manuala:) skrzynie manualna:) itd:) WPISZ TEZ : PEDALY MANUAL E38 - tam czesto sa w komplecie badz CI ktorzy je maja tez maja pompki:) znajdziesz na bank:) ale owych zestawow naprawczych do tego nie ma.. sa do e32 itd itd ale to inny rozmiar:) wymiana pompki PROSTA wiec nikomu tego nie dawaj:_ podlaczasz odpowietrzasz i smiga:) pozdro!
edit:D
1000 post madafaka haha:D
ale do rzeczy - nie kombinuj z ta z e39:) poszukaj oryginalu:) !
ja kupilem za 30zl...