Koledzy mam problem z recaro zakupiłem mojej betsy nowe fotele.W starych miałem tylko elektryke i jedna kostka recaro mają pamięci grzanie elektryke i cały jakiś modol dużo kostek i muszę to jakos podłączyć fotele są z 93r
Wersja do druku
Koledzy mam problem z recaro zakupiłem mojej betsy nowe fotele.W starych miałem tylko elektryke i jedna kostka recaro mają pamięci grzanie elektryke i cały jakiś modol dużo kostek i muszę to jakos podłączyć fotele są z 93r
koledzy nikt nie wie nic w tym temacie jakiś schemat może ktoś ma
Udało się podłączyć? Ja mam recaro to mogę popatrzeć pod fotel może uda się pomoc.
odświeżam temat. To samo auto ten sam problem. Macie może kogoś z Wrocławia lub okolic ,który podejmie się podpięcia recaro do e32. Trzeba by przerobić kostki najprawdopodobniej.
Kolego popatrz i napisz jakie masz kolory kabli wychodzące od fotela i od strony samochodu. Ja popatrze u siebie i Ci napisze ewentualnie co i jak. Od czegoś trzeba zacząć.
jak odbiorę auto od mechanika to popatrzę ( narazie czekam na uszczeki pod kolektor ssący) :?
Witka
Miałem podobny problem z podłączeniem foteli, raczej ciężko o elektromechaniora który się tego podejmie ,ja podłączałem sam ,miałem o tyle dobrze że przy module miałem wszystkie kostki z odciętymi przewodami . Miernik ,próbówka, kawałek przewodu z bezpiecznikiem i sprawa załatwiona .Działa sterowanie ,podgrzewanie,pamięć foteli ,nie działa tylko pamięć ustawienia lusterek ,ale przy tej kostce w autku(chyba10 pinowa)niestety jedną wiązkę pod fotelem musiałem zostawić nie podłączoną
niestety noga jestem z tego i nie odważę się tego sam tykać. Jakby ktoś mógł mi pomóc to się ładnie odwdzięczę; :)