-
E65
http://allegro.pl/bmw-745i-e65l-bezw...565724477.html
Bardzo ciekawa oferta !!!
Cena dość umiarkowana, ale wyposazenie rzadko spotykane, fotele maxymalny komfort, z tyłu jest jeszcze lodówka. czarna, banan w srodku. Co myslicie? Dzwoniłem gosc nie byl w stanie odpowiedziec na zadne pytanie, włacznie z tym jakiego typu jest zawieszenie, kiedy byl zminiany olej. Odebrał syn włąsciciela, własciciel to starsza osoba. Samochód z polskiego salonu. Jest ktos z wrocławia kto obejrzy to auto?
-
-
No świeci sie, ale to moze byc zwykly bład, sprzedawca zapewnia ze nigdy nic sie nie działo z autem
-
Nie wierz we wszystko co mówi sprzedawca. Naoglądałem się trochę E65 gdzie każdy zachwalał że auto 100% bezwypadkowe itp a okazało się że to jeden wielki szrot. Każdy błąd jaki wyświetla auto i uszkodzenie to podstawa do negocjacji ceny.
-
Jezeli to jest 2 włąsciciel po kupnie z salonu w polsce, to watpie zeby kłamał, bo przy przegladzie auta to odrazu wyjdzie, auta sprowadzanie to najczesciej szroty.
Jest ktos z wrocławia kto moglby auto obejrzec?
-
Sam borykałem sie z poduszką a dokładniej drzwi tył. Wyciagałem poduche, sprawdzałem czy kable nie są połamane itp. nic nie pomagało do momentu aż nie kupiłem kontakt spray-u i popsikałem we wtyczke w drzwiach-i po problemie.
-
Czesc. Jezeli znajde chwile czasu to obejrze ten samochod. Wydaje sie byc dosyć interesująca propozycja. Pozdrawiam
-
Jeżeli stan tech faktycznie jest super to cena do zaakceptowania.
-
Cena do zaakceptowania? jezeli stan techniczny bedzie bardzo dobry to wydaje mi sie cena promocyjna z takim wyposazeniem. Dosc juz golasow za 30 tys albo wyjezdzonych zz full wwypas ;/
-
MJ2012 chyba przesadziłes z tym wyposażeniem. Nie jest źle ,ale też nie kipi wypasem. Jak dla mnie cena dalej do zaakceptowania. Pozdrawiam