Planowałem zrobić sobie płyte ochronną miski olejowej gdyż mam dość mocno obniżone auto , niestety za późno miska już rozwalona
Teraz pytanie jakiej grubości blachy użyć do zrobienia takiej płyty ochronnej jaki gatunek aluminium ???
Wersja do druku
Planowałem zrobić sobie płyte ochronną miski olejowej gdyż mam dość mocno obniżone auto , niestety za późno miska już rozwalona
Teraz pytanie jakiej grubości blachy użyć do zrobienia takiej płyty ochronnej jaki gatunek aluminium ???
jeżeli jest dobrze wyprofilowana i da się montować pod już istniejące otwory to cena ok, gorsze ceny mają i sobie chwalą.
Dokładnie "farba nie przyjmnie ameliniową farbę".Nie lepiej podwyższyć zawieszenie o 2 ...3 cm?Lepsza trakcja i prowadzenie.Przy takiej glebie wszystko opiera się na odbojach,szkoda auta (uszkodzenie miski,przecierki podłogi).Też się kiedyś zastanawiałem nad blachą,zawieszenie poszło w górę o jakieś 2 cm i problem rozwiązany.
a po cholere miałbym ją malować ?
po 2 jeśli ktoś widział e38 dzianiego lub fubu to moja gleba w e32 to pikuś , poza tym przez moją nie uwagę i i środek nocy nie zauważyłem wystającej studzienki.od 2 lat śmigam na glebie i nic się nie działo , obniżając auto liczyłem się z utratą komfortu i wzmożeniem mojej ostrożności .