-
[E32] Kickdown w 750 v12
Witam
Drodzy koledzy, proszę was o podanie mi koloru przewodu idącego do kickdown'a. zamMontowalem serce v12 z napędem {skrzynia aftomat} w innej bejcy, i nie wiem czy przypadkiem mam jakiś brak w wiązce elektrycznej,,,czy się zgubiłem ;-) wiem że jest schemat, ale wdzięczny bym był gdyby ktoś ewentualnie przesłał mi również zdjecia, z kąd idzie przewód - z jakiej kostki lub miejsca, pzdrawiam
reasumujac.....z kad dokladnie idzie przewod do kick downa,,,jak nie bede go musial puscic na nowo ;-)a nie wiem gdzie , pozdrawiam
-
widze ze nikt ni udostepni mi zdjecia instalacji,,,,szkda ale dziekuje
-
Przewód czarny na czarnym konektorze w czarnej obudowie, wychodzi z któreś dziórki z podlogi blisko pedału gazu i jak nie widzisz go nigdzie pod dywanem samochodowym to pewnie go nie ma, bez zdjęcia dywanu raczej nie było by możliwe jego wydobycie jeżeli manalne E32, posiadała taką instalację pod iA.
-
ok tyle juz wiem jak wyglada - wiem ze czarny jst, i pojedynczy bo kick ma jedno wejscie, jak pisalem wlozylem instalacje od 750 91r z silnikiem i aftomatem, i ni cholery nie mam przewodu,
-
najlepiej jak mi ktos podpowie gdzie " idzie " ten przewod do czego moze byc podpiety abym u "zrodla " szukal, pozdrawiam
-
Hejka, powiem Ci, że za diabła nie mam czasu, żeby nad tym posiedzieć, ale dokładnie z kolorami masz opisane w schemacie.
Myślę, że to powinno wyjaścić sprawę. Ale z tego co napisałeś, do schematu już zaglądałeś.
-
no nic chcialem isc na altwizne i myslalem ze ktos wie gdzie jest on podpiety
-
i jak koledzy mi podpowiedza gdzie szukac przewodu do kick'a ? gdzie jest "źrodlo" ?
-
Jak byś nie był taki leniwy to już dawno byś zrobił robotę.
http://7er.pl/showthread.php/5964-elektryka-Help
Tu masz wszystko co potrzeba.
-